Gündem

Gündem Haberleri

Didim’e İŞKUR Merkezi geliyor


Gündem 10.07.2021 11:30:00 0
Didim’e İŞKUR Merkezi geliyor

AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, Didim’de oda başkanlarını da ziyaret etti.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)
Mustafa Savaş, AK Parti Didim İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından Aydına bağlı Didim ESKKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç’i ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Kubaliç, pandemi süresince esnaflara krediler verdiklerini ve geri dönüşlerinde iyi olduğunu kaydederek, takip oranın yüzde 0,2 olduğunu ifade etti.
AK Partili Savaş ise pandemi döneminde 900 esnafa 112 milyon TL kredi kullandırıldığını dile getirerek esnafın yanında yer alan ve destek veren bir iktidar olduklarını ifade etti.

Didim ESKKK ziyaretinin ardından Savaş ve beraberindekiler Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul’u ziyaret etti. Oda Başkanı Erul; “Göreve geldiğimizden bu güne 3 yıllık sürede bin 850 olan üye sayımız 3 bin 100’e çıktı. Tapu dairesindeki personel sorunu konusunda adımlar atıldı” dedi.

Erul ayrıca müzik yasağı konusunun esnetilmesi konusunda üyelerden talep geldiğini belirterek, ilçeye bir İŞKUR merkezi açılması gerekliliğini de dile getirdi. Aydın Milletvekili Mustafa Savaş İŞKUR Genel Müdürünü arayarak Didim esnafının talebini iletti. Pazartesi gününe kadar talep yazısının kendisine iletilmesini ifade etti.


ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK
AK Parti Antalya Başkanlığı teleferik kazasını değerlendirdi! AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, teleferik kazası soruşturmasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e ilişkin, "2017'de hizmete girip, 7 yıldır çalışan bu tesisin 6,5 yıldır genel müdürlüğünü olaydan yaklaşık 2
Vali Baruş ve Bulgaristan heyeti Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti Vali Baruş ve Bulgaristan heyeti Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti
Mesut Kocagöz için cezaevi önünde yürüyüşe jandarma engeli Yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, ziyaretin ardından cezaevinden yaklaşık 300 metre uzakta izin verilen alanda açıklamada
Birileri kendilerince “yerel iktidar”, “merkezî iktidar” diye Türkiye’de ikili bir yapı ihdas etmeye çalışıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birileri kendilerince “yerel iktidar”, “merkezî iktidar” diye Türkiye’de ikili bir yapı ihdas etmeye çalışıyor.