Didim Kaymakamı Yiğit, CHP Didim İlçe Yönetimini ziyaret etti


Gündem 15.10.2021 12:00:00 0
Didim Kaymakamı Yiğit, CHP Didim İlçe Yönetimini ziyaret etti

Didime geçtiğimiz ay atanan Kaymakam Dr. Mustafa Yiğit, Didimde bulunan STKlarını ziyaret ediyor. Didim Kaymakamı Yiğit iade-i ziyaretlerine Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimini ziyaret ederek devam ediyor.

D.Temel YURDUER(DİDİMA HABER)- CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve Yönetimi, Kaymakam Mustafa Yiğit'i İlçe Ofisine ağırladı. Ziyarette Didim'in sosyal, ekonomik, ticari yapısı hakkında karşılıklı fikir ve görüşler konuşuldu.

Kaymadan Yiğit ziyareti sırasında, "Gözlemlerimde okul sorununun daha belirgin bir durumda olduğunu gördüm. Bu konuda çalışma yapmak gerekmekte düşüncesindeyim. Didim yıldızı parlayan bir Turizm ilçesi, hak ettiği yatırımlar yapılmalı" dedi.

İlçe Başkanı Koçak, "Gösterdiğiniz ilgi ve ziyaretiniz için şahsım, yönetim kadrom ve Didimli hemşerilerimiz adına tekrar teşekkür ediyor, ilçemizdeki çalışmalarınızda başarı dileklerimle hoş geldiniz diyorum" dedi.

 


Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı
Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı
Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı
Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde
Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü