Gündem

Gündem Haberleri

Didimde ilk kadın kulüp başkanı


Gündem 31.10.2021 15:00:00 0
Didimde ilk kadın kulüp başkanı

Didim Gücü Spor Kulübü pazar günü lokallerinde basına verdiği kahvaltıda kulüp çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)- Didim Gücü'nün sponsor başkanı Cemile Özcan Yiğitoğlu açıklamasına kendini tanıtarak başladı. 

Oğlum 8 senedir futbolla ilgileniyor diyen Başkan Yiğitoğlu, "Ferhat hocanın verdiği emeklerden dolayı bundan sonraki yolunda ona da hem maddi hem manevi hem kulüp yönetimi olarak hem de bir kardeş olarak ona destek vermek için onun yanında yer almak istedik.  Ferhat hoca ile uyum içinde hareket edebiliyoruz. Teknik bilgim olmasa da bu kulübü iyi yerlere getireceğiz" dedi. 

"ÖNCELİĞİMİZ İYİ BİREYLER YETİŞTİRMEK"

Manevi desteğin yanında maddi desteğin de önemli olduğunu dile getiren Didim Gücü Kurucu Başkanı ve Antrenörü Ferhat Kılıç, "Cemile hanımın da belirttiği gibi iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu felsefesi ile yola çıkıyoruz. Bizim için öncelikle  Didim ve Didim'de gençleri yetiştireceğimiz en önemli unsurlar, temel noktalarımız. Bu yolda da biz birlikte ilk adımı attık. İnşallah önümüzdeki süreçlerde de bu birliktelik devam eder. Cemile Hanım ve sizlere kulüp adına teşekkür ederim.

Bunun dışında şunu söyleyebilirim. Alt yaş  gruplarımız var. U11, U12, U13, U14, U15, U16 ve U17 yaş gruplarına kadar bizim yaş gruplarımız var. Bu yıl U11, U12, U14 ve U16 yaş guruplarında alt yaş grupları olarak maçlara çıkacağız.  Bunun dışında dediğim gibi A takımda da 1. Amatör de mücadele edecek.

Didim Gücü kız futbol okulu projemiz vardı. Bunu önümüzdeki günlerde planlamalarını yapıp tekrar bir daha başlayacağız. ve tekrar başlatacağız" dedi. 

 

 


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!