Didimde turizmcilerden , Dostluk ve Dayanışma Yemeği


Gündem 31.10.2021 09:30:00 0
Didimde turizmcilerden , Dostluk ve Dayanışma Yemeği

Didim Turizm Derneği tarafından “Dostluk ve Dayanışma Yemeği” düzenlendi. Yemekte 30 yılını tamamlayan turizmcilere onur ödülü olarak plaket verildi.

Kemal ETLEÇ ( DİDİM POSTASI)- Didim Aquasis Otelde düzenlenen yemeğe Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Didim Garnizon Komutanı Ali Saçan, Didim Belediye Başkan vekili Kerim Küsmez, Didim İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, Oda başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile turizmciler ve davetliler katıldı.

AŞI KONUSUNDAKİ DUYARLILIK TURİZMDE ÇOK ETKİLİ OLDU 

Cumhuriyetimizin 98 yılında Derneğimizin yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz diyen  Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, "Didim'de Turizm açısından olumsuz 2 yıl geçirdik. Hem pandemi hem de Turizm çalışmalarındaki olumsuzlukları hep birlikte aşmalıyız. Aşı konusundaki duyarlılık bu arada çok etkili olmuştur. Bu süreçte işyerlerimiz için güvenlik sertifikaları aldık.

Turizm konusunda iyiye gitme yolundayız. 2022 yılında da daha iyi olacağımız umudu ve beklentisiyle çalışanlarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki süreçte yaşanan sorunları aşarak Sağlık turizmi, Kültür turizmi, Eko turizm çalışmalarına ağırlık vermeliyiz. Kaliteli turizm anlayışı ile güzel beldemizi daha da üst noktalara taşımak için hepimiz el ele vermeliyiz" dedi. 

DİDİM MİKRO BİR MODEL 

Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit konuşmasında turizmin Başkenti Antalya’dan geldiğini belirterek “Didim mikro bir model, aynı zamanda tarımsal anlamda yatırımları var hem denizde hem de karada; alternatifi olan bir ilçe; geleceği parlak diye düşünüyorum. Didim’in havası güzel, tüm insanlar ilgi duyuyor. Burayı önemli destinasyon haline getirdiler" dedi.

Konuşmanın ardından Dernek Başkanı Şentürk, Kaymakam Yiğit’e çiçek takdim etti. Gecede turizm anlamında pandemi sürecinde büyük özveri sağlayan Güvenlik güçleri adına İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç’e ve İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz’a Kaymakam Yiğit tarafından plaket verildi. Yemekten ayrıca 30 yılını tamamlayan turizmcilere onur ödülü olarak plaket verildi.


Moldova’dan Gagavuzya’ya baskıda son halka: Başkan Gutul’a yargı sopası Moldova’dan Gagavuzya’ya baskıda son halka: Başkan Gutul’a yargı sopası
ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi
Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü? Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü?
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı? Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor