Didimli esnaflar CİMER’e başvuracak


Gündem 4.06.2021 11:00:00 0
Didimli esnaflar CİMER’e başvuracak

Didim Esnaf ve Sanakarlar Odası Başkanı Şerif Erul düzenlediği basın toplantısında esnafa verilen hibe destekleri hakkında bazı eksikler olduğunu dile getirdi.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)

Didim Esnaf ve Sanakarlar Odası Başkanı Şerif Erul düzenlediği basın toplantısında; “Öncelikle Didim esnafının sıkıntıları var ama bizim bahsettiğimiz konular aynı zamanda Türkiyedeki bütün esnafları da ilgilendiren bir konu. Mesela bir örnek verelim; farklı meslekten iki tane aynı anda kayıt olmuş bakkal ve kahve var. Aynı anda açılmış ama ilk sıradaki bakkalmış nace kodu yani meslek kodu ilk sıradaki bakkal olduğundan destek alamıyor. Biz bir haksızlık olduğunu düşünüyoruz. Bunun gibi birçok örnekler var. Türkiye genelinde ise bu bahsettiğimiz durumlar var. Nace kodlarında bir düzenleme yapılması gerekiyor. Zaten bizim talebimiz tüm esnaflarımıza hibe desteğinin verilmesi. Bakanlığı aradık, yetkililerden bilgi aldık. İlgili üst kuruluşlara da sorduk. Bize hep şunu dediler; CİMERe sürekli başvuru yapın. Biz de hibe alamayan esnaflarımızı bilgilendireceğiz ve CİMER’e başvurmalarını isteyeceğiz” dedi.


Beyaz eşya sektörü istikrarla gücünü koruyor Beyaz eşya sektörü istikrarla gücünü koruyor
TOFAŞ U14 Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek finalde TOFAŞ U14 Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek finalde
Filistin’e Özgürlük Filosu katılımcıları Mardin’de  Filistin’e Özgürlük Filosu katılımcıları Mardin’de 
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı 2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
TÜBİTAK ödülleri Bursa'da sahiplerini buldu TÜBİTAK ödülleri Bursa'da sahiplerini buldu