Didimli iş insanına cinsel saldırı ve darp suçlaması

Aydının Didim ilçesinde iş insanı Necdet Özer, daha önce yanında çalıştırdığı bir kadına cinsel taciz ve darp ettiği iddiasıyla Adliyeye sevk edildi. Özer denetimli olarak serbest bırakıldı.


Gündem 11.02.2021 15:30:00 0
Didimli iş insanına cinsel saldırı ve darp suçlaması

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI) -

Edinilen bilgiye göre Didim’de inşaat sektörüyle uğraşan iş insanı Necdet Özer, daha önce yanında çalıştığı öğrenilen bir kadına cinsel saldırı ve darp suçlamasıyla gözaltına alındı. Y.S. adlı kadının Özer, hakkında cinsel saldırı ve darp iddiasıyla şikayetçi olduğu öğrenilirken, Özer aynı gün Adliyeye çıkartıldı. Savcılık iddianamesinin ardından mahkemeye çıkartılan Özer denetimli olarak serbest kalırken, davayla ilgili olarak gizlilik kararının alındığı öğrenildi.

 “BANA TUZAK KURULDU; HAKSIZLIK YAPILIYOR”

Adliyeye çıkışı basın mensuplarına açıklama yapan iş insanı Necdet Özer, “Bu memlekette insanlara ekmek veriyorum ve ben insanlara ekmek verirken herkes ekmeğimizle oynamak istiyor. Herkes bize tuzaklar hazırlıyor. Benim bu şahısla hiçbir olayım olmadı" dedi. "Bu kadar mücadele eden bir insana bu kadar yüklenilmez" diyen Özer, "Ağlamak istiyorum, içim parçalanıyor. Diyorlar ki tecavüz, ulan ben şerefsiz miyim tecavüz edeyim! Ben böyle bir şey yapmam. Bu zoruma gidiyor, içim parçalanıyor. Benimle ilgili bu yapılanlar haksızlık. Garibandım 3 kuruş para kazandım, insanlar durmuyor. Ben bununla ilgili önümüzdeki günlerde basın açıklaması yapacağım. Ben bu memlekette çalışmaktan başka bir şey yapmadım” ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı