Dijital Hizmet Vergisi Uygulama Genel Tebliği Taslağı Hazırlanmıştır


Ekonomi 5.02.2020 22:36:00 0
Dijital Hizmet Vergisi Uygulama Genel Tebliği Taslağı Hazırlanmıştır

Dijital Hizmet Vergisi Uygulama Genel Tebliği Taslağı Hazırlanmıştır


Birincil sekmeler
7194 sayılı Dijital Hizmet Vergisi ile Bazı Kanunlarda ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun 1 ila 7 nci maddelerinde düzenlenen dijital hizmet vergisinin uygulamasına ilişkin açıklamalar ile usul ve esaslarının belirlenmesine yönelik olarak Dijital Hizmet Vergisi Uygulama Genel Tebliği Taslağı hazırlanmıştır.

Söz konusu Taslağın geliştirilmesi ve Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmeye hazır hale getirilmesi için Başkanlığımız nezdinde çalışmalar devam etmekte olup mevcut Taslakta yer alan konuların geliştirilmesi veya katkıda bulunulması ile ilgili görüş ve önerilerinizi 13/2/2020 tarihine kadar lozdemir@gelirler.gov.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

Söz konusu Tebliğ Taslağı için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 5/2/2020 - 14:05

Umudunu kaybetmedi Can’a kavuştu: Kanseri yendi anne oldu Henüz evliliğinin ilk yılında 3. evre meme kanserine yakalanan 32 yaşındaki Ecem Türkdoğan, üç buçuk yıllık zorlu tedavi sürecini başarıyla tamamladı.
ITSO ile Isparta serbest muhasebeci mali müşavirler odası’dan dış denetçi eğitim protokolü Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Arasında Protokol İmzalandı
İMO Antalya'dan Antalya-Konya yolu yorumu: Hesaplar yetersiz, şeffaflık yok! Yağış sonrası Antalya-Konya kara yolunun büyük bölümünün sular altında kalması tartışma yarattı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, projede taşkın ve drenaj hesaplarının yetersiz olabileceğine dikkat çekerek bilimsel ve şef
Serik’te Üreticiye 53 Milyon TL Tarım Desteği Antalya Serik'te 2025 yılı tarımsal üretim destek ödemeleri kesinleşti. İlçedeki üreticilere yönelik destek ödemeleri hesaplara yatacak.
Müftülükten Aksöz'ün “Hurma” İddiasına Yalanlama Aksöz’ün hurma paylaşımına Müftülük görevlisinden yanıt geldi. Okullara yalnızca imsakiyeler ve etkinlik ajandası gönderildiği, hurma dağıtımı yapılmadığı açıklandı.