Dikkat! 81 ilin valiliğine gönderildi! Yarından itibaren maske takmamanın cezası...


Gündem 22.06.2020 14:24:00 0
Dikkat! 81 ilin valiliğine gönderildi! Yarından itibaren maske takmamanın cezası...

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs tedbirlerinden maske kullanımı zorunluluğuna ilişkin 81 il valiliğine talimatı doğrultusunda yarından itibaren bu kuralı ihlal edenlere idari para cezası uygulanacak.

Yarın itibarıyla maske takma zorunluluğuna uymayanlara ülke genelinde uygulama birliği olacak şekilde Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282'nci maddesi uyarınca 900 lira idari para cezası kesilecek.

Maskenin, 48 ilde hayatın tüm alanlarında, 33 ilde ise alışveriş merkezi, market, restoran, kafe ve kuaför gibi insanların toplu halde bulunduğu iş yerlerinde takılması zorunluluğu bulunuyor.

Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı: Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.
Bakan Uraloğlu’ndan Isparta’ya Ulaşım Müjdeleri: Dereboğazı Yolu Programa Alındı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyaretinde önemli ulaşım projeleri gündeme geldi. Dereboğazı yolu için müjde veren Bakan Uraloğlu, şehir hastanesi kavşağı ve yeni açılan ulaşım projeleriyle ilgili…
Isparta’ya dev ulaşım hamlesi: Şehit Orhan Burak Büyükçaylı Kavşağı ve Dörtyol-Şarkikaraağaç yolu açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Isparta’da Şehit Orhan Burak Büyükçaylı Farklı Seviyeli Kavşağı ile Dörtyol-Şarkikaraağaç Yolu’nun açılışını gerçekleştirdi.
Bakan Uraloğlu Isparta’da iş dünyasıyla iftarda buluştu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyareti kapsamında düzenlenen GİAD iftarında protokol ve iş dünyası aynı sofrada buluştu. Başkan Şükrü Başdeğirmen, birlik ve beraberlik mesajı vererek organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ett
Bakan Uraloğlu Isparta’da iş dünyasıyla iftarda buluştu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyareti kapsamında düzenlenen GİAD iftarında protokol ve iş dünyası aynı sofrada buluştu. Başkan Şükrü Başdeğirmen, birlik ve beraberlik mesajı vererek organizasyonu düz