Yaşam

Yaşam Haberleri

Dikkat Yağışlar Geri Geliyor


Yaşam 20.02.2020 00:58:00 0
Dikkat Yağışlar Geri Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu raporunu son dakika olarak yayınlarken, pek çok il için sağanak ve kar yağışı uyarılarında bulundu. Şubat ayının ortalarını geride bıraktığımız şu günlerde, yurdun doğu kesimlerinde yağışlı havalar, batı da ise kuru soğuklar etkisini yoğun bir şekilde htiriyor. Hal böyle olunca gün içerisinde vatandaşlar tarafından hava durumu aratmaları gerçekleştiriliyor. MGM, yayınladığı raporda yarın sabah saatlerinden itibaren pek çok ilde sağanak ve kar yağışlarının görüleceğini belirtirken, 3 büyük kentimizde yaşayan vatandaşları da dikkatli olmaları yönünde uyardı. Haberimizin içerisinden Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son dakika olarak yayınladığı hava durumu raporuna ulaşabilir, il il sıcaklık değerlerini görüntüleyebilirsiniz...

 

 Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, ülkede, halen güneydoğu kesimleri üzerinde etkili olan yağışlı sisteme ilave olarak yarın sabah saatlerinden itibaren batı bölgelerden başlamak üzere Orta Akdeniz üzerinden gelecek yeni bir serin ve yağışlı havanın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Pazar günü akşam saatlerine kadar yurt genelinde etkili olması beklenen yağışların, genellikle yağmur, hafta sonunda iç ve doğu bölgelerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor.

Yağışlı havanın, cuma günü Doğu Akdeniz ile Antalya'nın doğusunda, cumartesi Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli yağışlara sebep olduktan sonra pazar günü yurdu terk edeceği öngörülüyor.

Hava sıcaklıklarının, cuma günü batı bölgelerden başlayarak yağışla azalacağı, ancak ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

 Üç büyük kentte hava

Ankara'da yarın akşam saatlerinden sonra hafif yağmur şeklinde başlayacak yağışların, cuma günü genellikle yağmur, cumartesi günü ise karla karışık yağmur ve zaman zaman kar şeklinde olması bekleniyor.

İstanbul'da yarın öğle saatlerinden itibaren başlayacak yağmur şeklindeki yağışların, cuma ve cumartesi günleri aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor. Pazar günü ise İstanbul'da yağış beklenmiyor.

İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı 5 günlük hava durumu raporu;


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Yığılca'da Ahmet Alkan farkı Yığılca'da Ahmet Alkan farkı
YASAV Başkanı Eren’den gençlere altın öğütler YASAV Başkanı Eren’den gençlere altın öğütler
Başkan Eren’den gençlere altın öğütler Başkan Eren’den gençlere altın öğütler
3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi 3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi