Dişlerini yaptırmak için Antalya'ya geldi, otelde parasını çaldırdı


Gündem 16.10.2022 23:01:00 0
Dişlerini yaptırmak için Antalya

28 yaşındaki Jasmine Hancock, 4 Ekim tarihinde bir tur şirketi aracılığıyla 83 bin TL’ye (4000 sterlin) dişlerini yaptırmak için Antalya’ya geldi. Ancak, otel odalarına döndüklerinde erkek arkadaşının 2.280 sterlin çalındığını fark ettiğini söyledi.

Liverpool Echo’nun haberine göre, otelin kasayı nasıl kullanacaklarını kendilerine göstermediğini iddia eden Jasmine, “Erkek arkadaşım bana ‘sırt çantasından hiç para aldın mı?’ diye sordu. Dalga geçtiğini sandım. Ne olduğunu anlayınca içim yandı, o kadar çok parayı biriktirmemiz biraz zamanımızı aldı” dedi.

Oteldeki yöneticilerin suçluyu bulmaya yardım etmediğini iddia eden Jasmine, daha sonra tur şirketine oteli değiştirip değiştiremeyeceklerini sordu ancak kendisine uygun bir şey olmadığı söylendi.

Acil durum parası işe yaradı
Kendini güvende hmediğini ve bu olayın seyahatlerinin geri kalanını mahvettiğini söyleyen Jasmine şans eseri yanlarında acil durum parası getirdiklerini de sözlerine ekledi: “İyi ki getirmişim yoksa dişlerimi yaptıramazdık. Geri kalan zamanımızı mahvetti. Kendimizi güvensiz ve üzgün htik, orada olmak istemedik, kötü bir atmosferde htik.”

Polise ifade veren çift, tur şirketi Jet2 Holidays’in kendisine bir avukat tutması için bilgi verdiğini söyledi. Tur şirketinin bir sözcüsü, “Ekibimiz alternatif oteller bulmak için çok çalıştı, ancak müsaitlik sıkıntısı nedeniyle o sırada kalacak başka bir uygun yer bulmakta zorlandık. Bu deneyim için Bayan Hancock’tan içtenlikle özür dileriz” dedi.

 


En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
Osmangazi’de metruk binalar yıkılıyor Osmangazi’de metruk binalar yıkılıyor