Diyanet-Sen Siirtten İmamoğluna eleştiri

Diyanet-Sen Siirt Şube Başkanı Hamit Evin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabeye hakaret eden gençlere hoşgörü ile yaklaşırken onları sükûnete, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaya davet eden Di


Gündem 10.02.2021 17:00:00 0
Diyanet-Sen Siirtten İmamoğluna eleştiri

SİİRT (İGFA) - Geçtiğimiz cuma günü camilerde Boğaziçiyle hutbeyi doğru bulmadığını söyleyerek Diyanet’i ve onun başkanını siyasi davranmakla suçlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlunu eleştiren Diyanet-Sen Siirt Şube Başkanı Hamit Evin, İmamoğlunun kutsal kıble Kabe’nin gösteri maksadıyla yerlere serilmesine ses çıkarmadığını kaydetti.

Diyanet ve hutbe konusunun Müslümanların ortak değeri olduğunu vurgulayan Hamit Evin, "Hiçbir şekilde bir siyasi partinin, belediye başkanın bunun üzerinden rant sağlamaya çalışması ve siyasi polemik yapmaya hakkı yoktur ve haddi de değildir. İmamoğlu’na tavsiyemiz laf cambazlığını bıraksın 16 milyon İstanbul halkının hak ettiği hizmetlerle meşgul olsun” açıklamasında bulundu.

 

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı