Diyanet'ten flaş açıklama: Camilerde 5 vakit cemaatle namaz kılınabilecek


Gündem 23.06.2020 20:21:00 0
Diyanet

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş camilerde 5 vakit cemaatle namaz kılınmaya başlanacağını söyledi. Erbaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Camilerimizi Cuma ve öğle-ikindi vakitlerinde cemaatle namaza açmıştık. Yarın sabahtan itibaren maske ve mesafeye dikkat ederek sabah, akşam ve yatsı vakitlerinde de cemaatle namaza açıyoruz. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin." dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş camilerde 5 vakit cemaatle namaz kılınmaya başlanacağını söyledi.

Erbaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Camilerimizi Cuma ve öğle-ikindi vakitlerinde cemaatle namaza açmıştık. Yarın sabahtan itibaren maske ve mesafeye dikkat ederek sabah, akşam ve yatsı vakitlerinde de cemaatle namaza açıyoruz. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin." dedi.

Ispartalılar Davraz için ücretsiz seferlerin uzatılmasını istiyor Sömestr tatiliyle birlikte Davraz Kayak Merkezi’ne ilgi artarken, Isparta Belediyesi’nin ücretsiz otobüs seferlerini iki günle sınırlı tutması vatandaşların tepkisini çekti.
Dr. Süleyman Basa, Kent Konseyleri Birliği Yönetimine Seçildi TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu’na Seçildi
Yöresel Kıyafetler Şarkikaraağaç’ı salladı Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen “Yöresel Kıyafet ve Şalvar Gecesi”, yoğun katılım ve renkli görüntülerle adeta kültürel bir şölene dönüştü. İlçe merkezi ile çevre köylerden gelen yaklaşık 1100 kadını
Ücretsiz seferlerle Davraz’a gittiler, karın keyfini çıkardılar Isparta Belediyesi, sömestre tatilinde çocukların ve ailelerinin tatili daha verimli ve keyifli geçirebilmesi amacıyla Davraz Kayak Merkezi’ne ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor. İlk gün otobüslerle Davraz Kayak Merkezi’ne giden
Ali Çetin Gündoğmuş’ta Esnafla Buluştu AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin Gündoğmuş’ta Esnaf Ziyaretinde Bulundu