Diyarbakır kent merkezinin haritası güncellenecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, güncelliğini yitirmiş olan 4 merkez ilçenin Hâlihazır Haritasını yenilemek için çalışma başlattı.


Gündem 24.04.2021 15:00:00 0
Diyarbakır kent merkezinin haritası güncellenecek
DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakırda en son İller Bankası tarafından 2006’da yapılan, 2008’de onaylanan il sınırlarını kapsayan ve güncelliğini yitirip kullanılmayacak hale gelen halihazır haritaları için Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı çalışmalar başlattı. 26 Nisan’da başlayacak olan çalışmada Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir ilçelerinin Halihazır Haritaları güncelleneceği bildirildi. Yetki alanında bulunan meskun ve gayrimeskun alan içerisinde, fotogrametrik yöntem ile 1/1000 ve 1/5000 ölçekli halihazır Harita ve Ortofoto üretim işi tamamlanmasında yapılacak olan iş ve işlemlere sağlıklı hale geleceği belirtilirken, bu yöntem sayesinde Diyarbakırın uçaktan yeni fotoğraflarının da çekilmiş olacağı kaydedildi.

Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti
MAKÜ'den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası'nda büyük başarı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından ödüllerle döndüler.
Dr. Demir uyardı: “Çocuklarınızı güneş ışınlarından koruyun” Kepez Belediye Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Emre Demir, yaz aylarının gelmesiyle çocukların güneşin zararlı etkilerinden korunması konusunda önemli uyarılarda bulundu. Dr. Demir, “Çocuklarınızı gün
Şehirler arası otobüs terminali açıldı Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali, düzenlenen törenle açıldı. İstanbul yolu üzerinde Çünür Mahallesi’ne yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali a...
Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı