DKMP 6. Bölge Müdürü Kamil Başkan Başdeğirmen'i makamında ziyaret etti


Gündem 6.12.2019 22:45:00 0
DKMP 6. Bölge Müdürü Kamil Başkan Başdeğirmen

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6.ncı Bölge Müdürü​ Rıza KAMİL, Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN’i Makamında ziyaret etti. Isparta İli’nin Tabiat Turizminin geliştirilmesi ve Korunan Alanları üzerine bir süre sohbet eden Bölge Müdürü Kamil, Gül, Lavanta ve Gönüllerin Şehri Isparta İlini İnşallah daha da yukarılara taşıyacağız diyerek çalışmalarla ilgili yaklaşık 1 saat sohbet etti.

DKMP 6. Bölge Müdürlüğü Isparta-Burdur-Antalya

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

“Başdeğirmen’den Öğretmenlerine Anlamlı Ziyaret” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ticaret Lisesi’nden Coğrafya ve Beden Eğitimi Öğretmeni Talip Önen ile Fevzi Paşa İlkokulu’ndan öğretmeni Sunay Seyhan’ı ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Talip Önen,
AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel’e ADGİAD Yönetiminden Ziyaret Türel, ADGİAD yönetimini ağırladı: “Şehrimizin gelişiminde STK’ların rolü çok büyük”
Senirkent’te 24 Kasım’a Özel Tören 24 Kasım Öğretmenler Günü, Dr. Tahsin Tola MTAL’de düzenlenen törenle kutlandı. Kaymakam Seda Gür ve Belediye Başkanı Hüseyin Baykal’ın katıldığı programda öğretmenlere hediyeler takdim edildi.
Keçiborlu’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı Keçiborlu’da 24 Kasım Öğretmenler Günü, tören, etkinlikler ve öğretmenlere özel yemek programıyla kutlandı; Başkan Yusuf Murat Parlak tüm öğretmenlere armağan takdim ederek günlerini tebrik etti.
Kepez’de “Akdeniz kültür ve Edebiyat Başkenti” çalıştayı düzenlendi Kepez’de düzenlenen Akdeniz Kültür ve Edebiyat Başkenti Çalıştayı, Cem Seymen’in katılımıyla kültür ve edebiyatın kente sağlayacağı katkıları masaya yatırdı.