Doğa koruma milli parklar 6. Bölge Müdürlüğünden Yaban Hayvanlarına Kışlık Erzak


Yaşam 14.01.2020 01:23:00 0
Doğa koruma milli parklar 6. Bölge Müdürlüğünden Yaban Hayvanlarına Kışlık Erzak

Doğa koruma milli parklar 6. Bölge Müdürlüğü Antalya Isparta ve Burdur Milli Parklarda bulunan yaban hayvanların beslenmesine devam ediyor...

Antalya Elmalı'a bulunan Çığlıkara Tabiat parkına 2 ton elma almış şeftali üzüm ve erik hayvanların yemesi için doğaya bırakan başta bölge müdürü Rıza Kamil ve çalışanları, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorluk çeken hayvanların beslenmesine yardımcı oldular.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, kar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ağaç, açık hava ve doğa

Kaş’ta eski otogar alanındaki çalışmalar akademisyenler tarafından incelendi İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden akademisyenler ve öğrenciler, Antalya’nın Kaş ilçesinde eski otogar alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
ŞEHRİN GELECEĞİNİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ Fikir Isparta Topluluğu tarafından organize edilen ilçe iftar programları devam ediyor. Program kapsamında gerçekleştirilen ilçe iftar buluşmalarının üçüncüsü Senirkent’te yapıldı.
Antal Aksu Isparta Aksu ile kardeş oldu Isparta Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman ve meclis üyeleri, Antalya Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ı ziyaret ederek iki isim kardeşi ilçe arasında iş birliği ve dayanışma mesajı verdi.
Serik’te geleneksel yün eğirme geleneğini yaşatıyor Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan Ali Kara, geleneksel yöntemlerle yünü ipliğe dönüştürerek şapka ve çorap örüyor. Kara, el emeğiyle geçmişten gelen yün eğirme geleneğini yaşatmaya devam ediyor.
Bakan Işıkhan Isparta’da bir dizi ziyarette bulundu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Isparta’da Valilik, AK Parti İl Başkanlığı ve Belediye’yi ziyaret ederek iş dünyası temsilcileri, sendikalar, gençler ve kadın kuruluşlarıyla bir araya geldi; kentte istih