Doğanşehirde yol çalışmaları devam ediyor

Doğanşehir Belediyesi ve Malatya Belediyesi birlikte koordine olarak Doğanşehir ilçesi ve mahallelerinde ekipler tarafından yol çalışması başlatıldı.


Gündem 26.09.2021 11:00:00 0
Doğanşehirde yol çalışmaları devam ediyor

MALATYA (İGFA)-  Malatya Belediyesi ve Doğanşehir Belediyesi'nin birlikte gerçekleştirdiği yol çalışmasında Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve Büyükşehir Belediyesi Yol Daire Başkanı Hakan Demir Doğanşehir’de ve mahallelerde asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmalarını incelediler.

Başkanı Zelyurt'un yol çalışmalarına ziyareti sırasında konuşan Mahalle Muhtarı Mustafa Sema,  “Örencik mahallemizin Yekli mezrasındayız, Yekli’nin asfaltı yapılıyor. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, Yol Daire Başkanımıza ve ekibine, Doğanşehir Belediye Başkanımız Durali Zelyurt’a ve ekibine, Yol kontrol şefimize ve burada çalışan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim.”dedi. 

Büyükşehir Belediyesi Yol Daire Başkanı Hakan Demir ise yapılan çalışmalardan dolayı yaptığı açıklamada, “Doğanşehir Belediye Başkanımız Durali Zelyurt’un daveti üzerine Doğanşehir ilçemizi ziyaret ettik. Şuanda Örnecik mahallemize bağlı Yekli mezrasındayız, 2021 yılı sezon sonu çalışmalarımızı son hızla bütün ilçelerimizde 718 mahallede sürdürdüğümüz gibi Doğanşehir’de elimizden gelen gayret ile Sayın Başkanımız Selahattin Gürkan’ın büyük destekleri ile Durali Zelyurt Başkanımızın katkıları ile sürdürüyoruz. Doğanşehir ilçesinde bugün itibari ile 70 km yolun birinci kat ve ikinci kat kaplamasını yapmış bulunmaktayız. Çalışmalarımız halen devam ediyor, sezon sonu yaklaşıyor eksiklerimiz var tabi bunları tamamlamaya azami gayret ediyoruz. Burada çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 


KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç’tan “birlik” vurgusu KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç’tan “birlik” vurgusu
Osman Kıranlar’ın vefatı Uzunköprüspor camiasını yasa boğdu Osman Kıranlar’ın vefatı Uzunköprüspor camiasını yasa boğdu
Kocaeli Gebze’ye sağlık müjdesi Kocaeli Gebze’ye sağlık müjdesi
Bursa Osmangazi'de Başkan Aydın mesaiye personeliyle başladı Bursa Osmangazi'de Başkan Aydın mesaiye personeliyle başladı
Bursa İnegöl'de 'Tarım' veteriner hekimleri ağırlandı Bursa İnegöl'de 'Tarım' veteriner hekimleri ağırlandı