Doğuş Yalurun Altın Kelebek sözü

İzmirli 26 yaşındaki genç şarkıcı Doğuş Yalur, yeni klibi “Niye Zor” sosyal medyada yayınlandı. Yalur, en büyük hayalinin vefat eden babasına verdiği altın kelebek sözünü tutmak olduğunu söyledi.


Gündem 12.10.2021 10:00:00 0
Doğuş Yalurun Altın Kelebek sözü

İZMİR(İGFA)- Sosyal medya da binlerce kişinin beğenisini kazanan Doğuş Yalur'un İzmir Kaynaklar’da çekilen klibi kısa sürede onbinlerce kişi tarafından izlendi. 13 yaşından beri sahne aldığını söyleyen Yalur, “Çocukluktan beri masada sırada her yerde darbuka çalıyordum. Babamın sesi de çok güzeldi. Bende müziği çok seviyordum.6.sınıfta devlet bursu kazandım. Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ne gittim. 2 yıl orada özel eğitim gördüm. Darbuka ile seçildim. Orada sesim güzel olduğu için koroda solistlik yaptım. Sonra TRT’de birinci oldum. Erkeklerde birinci oldum" dedi. 

Belediye konserlerine 13 yaşında çıktığını ve kendi şarkılarını yaptığını söyleyen Yalur, "19 yaşında babamı kaybettim. O yaşa kadar resmi bir albümüm de yayınlanmıştı. Bir süre ara verdim. Şimdi 26 yaşındayım. Hedeflerim var. Onları gerçekleştirmeye çalışıyorum.Babama söz vermiştim. İnşallah altın kelebek ödülünü kazanmak istiyorum. Babama sözümü gerçekleştirmek istiyorum" dedi. 


Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı
Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı