Yaşam

Yaşam Haberleri

Dokumapark çiçek açtı


Yaşam 11.04.2020 15:41:00 0
Dokumapark çiçek açtı

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün bahara hazırlık kapsamında Dokumapark alanına ektiği mevsimlik çiçekler açtı.

Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı Dokumapark, baharın gelmesiyle rengarenk çiçeklerle bezendi.  Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün bahara hazırlık kapsamında Dokumapark alanına ektiği mevsimlik çiçekler açtı. Koronavirüs(Covid-19) salgını nedeniyle parkların ziyarete kapatılması kararından önce dikimi gerçekleştirilmiş olan sardunya, menekşe, bellis, alisyum, Bodrum papatyası gibi türlerdeki binlerce çiçek, parkın dört bir yanını renklendirdi. Görsel şölen oluşturan çiçeklerin, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak bakımları yapılıyor. Rengarenk açan çiçeklerin otları temizleniyor, toprağı havalandırılıyor ve gün aşırı sulanıyor. Koronavirüs salgınının sona ermesinin ardından, Antalyalıları rengarenk çiçeklerle doğaya koşan bir Kepez bekliyor.  


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası
Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu
İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar" İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar"