DP’DEN, BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E ZİYARET


Siyaset 7.11.2019 00:33:00 0
DP’DEN, BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E ZİYARET

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Mustafa Marulcu ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 7 aylık hizmet ve çalışmalarının en iyi seviyede olduğunu söyleyen DP İl Başkanı Mustafa Marulcu, “Isparta’da yıkılan evler, açılan yollar, verilen hizmetler son derece güzel. Isparta’nın yararına olan her konuda destekçiniziz, birlikteyiz, beraberiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, “Ziyaretleriniz bize güç veriyor, teşvik ediyor. Şehrimize en iyi hizmeti verme noktasında çalışma içerisindeyiz” dedi.

Seçimler öncesinde sözler verdiklerini ve verdikleri sözleri yerine getirmek için çalışmalar yaptıklarından bahseden Başkan Başdeğirmen, verdikleri sözlere ilişkin bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında DP İl Başkanı Mustafa Marulcu ve beraberindeki heyete bilgiler verdi.  Başkan Başdeğirmen, ITKM başta olmak üzere yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Açılan yeni ana arterler, otogar ile ilgili gelişmeler, TOKİ hakkındaki çalışmalarla da bilgiler veren Başdeğirmen, “TOKİ ile alakalı bir sözümüz vardı. İhtiyaç sahiplerimize bizim dönemimizde 5 bin konutluk sosyal konut yapacağız. TOKİ ile 2 bin 500 konut yapımıyla ilgili sözleşmemizi yaptık, yerlerimizi teslim ettik. İlk etapta bin konutluk yapı nisan ayında başlayacak. İkinci etapta da bin 500 konut başlayacak. İki yıl içerisinde sözümüzün yarısını teslim etmiş oluyoruz. Vermiş olduğumuz sözlerin tamamını yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. Amacımız memleketimizin yaşam şartlarını, refah düzeyini üst seviyeye çıkarabilmektir” dedi.

06-11-2019-dp-ziyaret-(3).jpg

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası