Dr. Öğr. Üyesi Sevgi DENİZ DOĞAN'ın Doktora Tez Çalışması 1.'lik Ödülü Aldı


Gündem 11.10.2022 13:27:00 0
Dr. Öğr. Üyesi Sevgi DENİZ DOĞAN
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Evde Hasta Bakımı Programı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sevgi DENİZ DOĞAN'ın “Bariatrik Cerrahi Geçiren Hastalarda E-Mobil Eğitim ve Danışmanlık Hizmetlerinin Öz Bakım Gücü, Beden İmajı ve Yaşam Kalitesi Üzerine Etkisi” başlıklı doktora çalışması, 22-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen ve ana teması “Hemşirelikte Değişimi Yönetmek: Yeni Dünya, Yeni Zorluklar, Yeni Yollar” olarak belirlenen 7. Uluslararası 18. Ulusal Hemşirelik Kongresinde sözel sunum alanında 1.'lik ödülü almaya hak kazanmıştır.
Ayrıca Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sevgi DENİZ DOĞAN'ın "Bireylerin Tıbbi ve Aromatik Bitki Kullanımı ve Görüşleri" başlıklı çalışması Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde 10-12 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen ve "tıp", "diş hekimliği", "veteriner hekimlik", "eczacılık", "hemşirelik", "ebelik", "çok disiplinli sağlık bilimleri", "sağlıkla ilgili çok disiplinli bilimler" ile "sağlık bilimleri ve hizmetleri “ne ilişkin diğer tüm çalışmalara, çeşitli eğitimlere ve bağımsız panellerin yer aldığı 1. Uluslararası/4. Ulusal Sağlık Hizmetleri Kongresinde (INHSC2022) sözel sunum kategorisinde 2.’lik ödülü alma başarısı göstermiştir.
Öğretim üyemizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Aksal’dan borç krizine yorum Aksal’dan borç krizine yorum
Rus araştırma üniversitesi ile proje işbirliği için ilk adımlar atıldı Rus araştırma üniversitesi ile proje işbirliği için ilk adımlar atıldı
İzmit Körfezi’nde biyoçeşitlilik araştırılıyor İzmit Körfezi’nde biyoçeşitlilik araştırılıyor
Görevden alınması beklenen Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın gafı gündem oldu! Görevden alınması beklenen Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın gafı gündem oldu!
Efeler'in şampiyonu: Halkbank Efeler'in şampiyonu: Halkbank