DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Gündem 10.08.2020 19:46:00 0
DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YENİ BÖLGE MÜDÜRÜ: ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ

DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığının 28.07.2020 tarihli Olur’ları ile atanan Rahmi ŞAHİN 10.08.2020 tarihi itibari ile görevine başladı.

DSİ GAP 15.Bölge Müdürlüğü görevine atanan Mahmut BERBER düzenlenen törenle görevi ŞAHİN'e devretti.

Şube Müdürlerinin katılımı ile düzenlenen törende konuşan BERBER, Isparta'da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm çalışma arkadaşlarından hellallik diledi.

Yeni Bölge Müdürü Rahmi ŞAHİN'de görüşlerini dile getirerek, “Sayın Müdürümüz, Isparta Bölge Müdürlüğümüz hizmet sahasında, hizmet çıtasını oldukça yükseğe taşımış ve önemli çalışmalara imza atmıştır. Bizlerde çalışmalarımızı buradan devir alarak, çıtayı daha da  yükseğe ulaştırmak çabasında olacağız' şeklinde konuştu.

 

Bölge Müdürü ŞAHİN, BERBER'e Teşekkür Belgesi ve Plaket takdim ederek yeni görev yerinde başarı dileklerini iletti.

İsparta’da şiddetli fırtına ve sağanak Isparta’da etkili olan sağanak ve şiddetli rüzgâr nedeniyle Halıkent Mahallesi’nde ağaçlar devrildi, bir sitenin kamelyası yerinden söküldü; yetkililer vatandaşları olası tehlikelere karşı uyardı.
Antalya’da Kripto Tuzağı: Sahte Polis Baskınında 4 Milyon Dolarlık Vurgun Antalya’da kendilerini polis olarak tanıtan bir çete, villaya düzenlediği sahte operasyonda milyonlarca dolarlık kripto varlığı ele geçirdi. Aralarında görevdeki bir polis memurunun da bulunduğu 10 şüpheli tutuklandı.
İbrahim Özkan’dan Akseki belediyesi’ne sert eleştiriler: “Polemik değil, icraat Görmek istiyoruz” Antalya İbradı eski Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Akseki Belediyesi ve CHP Akseki İlçe Başkanlığı’na yönelik dikkat çeken bir açıklama yaptı. Özkan, sosyal medya üzerinden yönelttikleri soruların cevapsız bırakıldığını belirtere
Isparta Şoförler Odası’nda Tartışmalı Seçim Basına kapalı olarak yapılan Isparta Şoförler Odası seçimlerinde, gelen tepkiler sonrası yalnızca bazı basın mensuplarının içeri alınmasına izin verildi. Mevcut Başkan Mehmet Yücedağ’ın kazandığı seçimler, şeffaflık tartışmalarını
Başkan adaylarının yönetim listeleri belli oldu Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkan adaylarının yönetim listeleri