DSP Bodrum ve Menteşe ilçelerinde kongrelerini tamamladı


Gündem 5.11.2021 14:00:00 0
DSP Bodrum ve Menteşe ilçelerinde kongrelerini tamamladı

Demokratik Sol Parti (DSP), Bodrum ve Menteşe ilçelerinde olağan kongrelerini gerçekleştirdi.

MUĞLA (İGFA)- Demokratik Sol Partisi'nde Bodrum’da Gloria Artemisia Maria Aşkar, Menteşe’de ise Fadime Girenis ilçe başkanlığına seçildi. Kongre sürecini değerlendiren DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, “İlçe kongrelerimizi tamamladık. Halkımız için, milletimiz için, özgürlük için hep beraber DSP’de buluşacağız. Kongrelerimiz ilçelerimiz ve partimiz için hayırlı olsun, başkanlarımıza ve yönetimlerine başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Aşkar, “DSP halkın ve Türkiye’nin umudu. Ömrünü ülkemize hizmet için adayan ve son nefesine kadar da ülkemiz için çaba gösteren merhum liderimiz Bülent Ecevit’in çizdiği yolda ilerleyeceğiz. Halkımızın derdini, sıkıntısını ve taleplerini dinlemeye, çözüm yolu ile ülkeyi yönetenlere iletmeye devam ediyoruz. Herkesin mutlu olduğu, herkes için adaletini hayat şartlarının eşit olduğu bir ülke olmak için DSP kadroları hazır” şeklinde konuştu.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bilecik'te miniklere jandarma tanıtıldı Bilecik'te miniklere jandarma tanıtıldı
CHP'li Dalgıç: Mudanya turizmle kalkınacak CHP'li Dalgıç: Mudanya turizmle kalkınacak
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi