Gündem

Gündem Haberleri

DSP Karaoğlanını unutmadı


Gündem 6.11.2021 16:00:00 0
DSP Karaoğlanını unutmadı

Demokratik Sol Parti Muğla İl Örgütü, partilerinin merhum Genel Başkanı ve eski başbakanlardan Bülent Ecevit’i ölümünün 15’inci yıl dönümünde andı.

MUĞLA (İGFA) - Demokratik Sol Parti Muğla İl Örgütü adına başta İl Başkanı Michael Eser Aşkar olmak üzere, Milas İlçe Başkanı Gürsel Doğan, Bodrum İlçe Başkanı Gloria Artemisia Maria Aşkar, Menteşe İlçe Başkanı Fadime Girenis, Yatağan İlçe Başkanı Murat Keloğlu, Köyceğiz İlçe Başkanı Şenol İşlek, Kavaklıdere İlçe Başkanı Arifcan Cevizbaş şu ortak mesajla Bülent Ecevit’in 15’inci ölüm yıl dönümünü andı:

İŞTE O AÇIKLAMA

“Bülent Ecevit, nam-ı diğer Karaoğlan, bir kuruş devlet malına tevessül etmemiş, çalmamış, yiğit bir devlet adamı. Dini-dar bir devlet adamı olmadığı gibi, dedesinden miras kalan, peygamberimizin kabrinin de bulunduğu paha biçilmez arazisini Türk hacılarına bağışlayan gerçek bir Müslümandı. Türkiye Cumhuriyeti’nde defalarca halkın iradesini arkasına alarak Başbakanlık yapmış, Türk siyasal yaşamının en önemli isimlerinden merhum Mustafa Bülent Ecevit’in 15’inci ölüm yıl dönümünde kendisini saygı ve minnetle anıyorum. Ruhu şad olsun.

Yıllar geçmiş olsa da feraseti, naifliği, karakteri, dik duruşu, siyaset adamlığı, şairliği ve de Türkiye Cumhuriyeti’ne Atatürk’ten sonra toprak kazandıran tek lider olan, cesaret timsali bu büyük değeri unutmadık, unutturmayacağız.”


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!