"Düğmeli evlerde ekoturizm projesi"nin ilk günü tamamlandı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Nörobilim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türk Mutfağı Uygulama ve Araştırma Merkezi' nin katılımı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı işbirliğiyle Antalya - ibradi'da düzenlenen "Düğmel


Turizm 27.10.2022 21:49:00 0

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Nörobilim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türk Mutfağı Uygulama ve Araştırma Merkezi' nin katılımı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı işbirliğiyle Antalya - ibradi' da düzenlenen "Düğmeli Evlerde Ekoturizm Projesi" nin ilk günü tamamlandı. 

Bakanlık Çalışanlarının, Kalkınma Ajanslarının ve bölge halkının katılımıyla gerçekleşen "Düğmeli Evlerde Ekoturizm Projesi"nin birinci gün eğitiminde Nörobilim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ömer Kürşad TÜFEKCİ ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Leyla AKBAŞ ve Türk Mutfağı Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gürkan KALKAN ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Arif ÇETİN tarafından  bölge turizmini kalkındırmak ve güçlendirmek adına Girişimcilik, İşletmecilik, Pazarlama, Hizmet Kalitesi ve Ekoturizm konuları üzerinde durulmasının yanısıra üniversitemizin de tanıtımı yapıldı. 
Katılımcılardan gelen talepler doğrultusunda proje kapsamında hocalarımızın ekoturizm geliştirme ve  farkındalık çalışmaları 3-4 Kasım'da da devam edecektir.


BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu
Tarihi bisiklet turunda 6. gün Tarihi bisiklet turunda 6. gün