Duyarsız vatandaş, “Bu kadar da olmaz” dedirtti

Aydın’ın Efeler ilçesinde “Bu kadar da olmaz” dedirten bir olay yaşandı. Özel bir bankanın ATM’sine gelen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şok oldu.


Gündem 9.02.2021 17:30:00 0
Duyarsız vatandaş, “Bu kadar da olmaz” dedirtti

UĞUR ESER (AYDIN MAGAZİN)
Aydın genelinde pandemi tedbirleri uygulanmaya devam ederken bazı duyarsız vatandaşlar da tepkilere yol açmaya devam ediyor. Gün geçtikçe duyarsız davranışları ile toplum sağlığını tehdit eden kişiler dikkat çekmeye devam ederken, Efeler’de de iğrenç bir olay yaşandı. Efeler ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan özel bir bankanın ATM’sine para çekmeye gelen vatandaşlar karşıaştıkları manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Kimliği henüz belirlenemeyen duyarsız bir vatandaş bankamatiğin üzerine tükürük saçtı. İnsanlık dışı hareket görenleri hem tiksindirdi hem kızdırdı. Toplum sağlığını tehdit eden duyarsız vatandaşın bu hareketi üzerine vatandaşlar, durumu banka yetkililerine bildirdi. Yaşanan durum karşısında bankamatik dezenfekte edilirken yeniden vatandaşların kullanıma açıldı.

 

 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!