E-imza yılda yüzde 75 tasarruf sağlıyor


Gündem 26.07.2021 10:30:00 0
E-imza yılda yüzde 75 tasarruf sağlıyor

Kağıtsız hayatı mümkün kılan, enerji, zaman ve para tasarrufu sağlayan e-imza, kurumların en değerli hazineleri olan veri ve emeklerini koruyor. E-imza yıllık maliyette yüzde 75 tasarruf sağlıyor.

BURSA (İGFA) - E-imzanın gerek bireysel gerekse kurumsal süreçlerde geniş bir kullanım alanı mevcut. Elektronik ve mobil imza hizmet sağlayıcısı E-GÜVEN, başta e-imza olmak üzere, gelişen teknolojiye ve eğilimlere uygun, kullanıcı dostu çözümleriyle kurumlara özel projeler geliştiriyor.

E-GÜVEN, son 15 yıldır olduğu gibi pandemi süresince de imza gerektiren dokümanların, dijital ortamda elektronik veya mobil imza ile imzalanmasını ve uçtan uca imza sürecinin takip edilmesine yönelik çözümler sağlamaya devam ediyor. E-GÜVEN, bireylere ve kurumlara bilgi güvenliği ve elektronik imza konusunda dünya pazarında öncü çözümler sunuyor.

Yenilikçi e-imza çözümleriyle E-GÜVEN, son 10 yılda 42 bin ağacın kesilmesini önleyerek 82 bin insanın oksijen ihtiyacını karşıladı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı