EFLİN’İN KENDİ KÜÇÜK, BAŞARILARI BÜYÜK


Siyaset 26.09.2019 18:26:00 0
EFLİN’İN KENDİ KÜÇÜK, BAŞARILARI BÜYÜK

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Muharrem Ayı dolayısıyla geçen hafta Ali Köyünde düzenlenen aşure gününde karşılaştığı ve bir süre sohbet ettiği 6 yaşındaki Eflin Kahraman’ı makamında ağırladı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, küçük yaşına rağmen, gerek derslerinde gerekse sportif faaliyetlerde bir hayli aktif olan ve madalyalar alan Sibel-Hakan Kahraman çiftinin 6 yaşındaki kız çocukları Eflin’e çeşitli hediyeler verdi. Anne Sibel Kahraman ile birlikte Başkan Başdeğirmen’i ziyaret eden Eflin, Bocce Turnuvası ve jimnastikte aldığı madalyaları gösterdi. 

Henüz 6 yaşında olmasına karşın jimnastik de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün lisanslı sporcusu olan Eflin Kahraman geleceğe dair hayallerini Başkan Şükrü Başdeğirmen ile paylaştı. Başkan Başdeğirmen, Eflin’i başarılarından dolayı kutlarken, çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Başdeğirmen, “Eflin 6 yaşında ve bu yaşında müsabakalardan madalya almış bir çocuğumuz. Eflin seni tebrik ediyorum, çok daha başarılı işler yapacağına inanıyorum. Bu madalyalardan daha çok alacağını biliyorum. Eflin’le çok daha başarılı olduğu zamanlarda da beraber olmak istiyoruz. Çocuklarımızın her zaman yanındayız, çocuklarımızın daha ileriye gidebilmesi için belediye olarak bizlerde elimizden geleni yapmak üzere hazırız” dedi.

Eflin, Başkan amcasını kendisinin jimnastik antrenmanları ve müsabakalarını izlemeye davet etti. Başkan Başdeğirmen, küçük misafirini kapıya kadar uğurlayıp, başarılarının devamını diledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü