EFSANE VALİ BURDUR'DA GÖREVE BAŞLADI


Gündem 18.06.2020 17:14:00 0
EFSANE VALİ BURDUR

Resmi Gazetede yayımlanan 09.06.2020 tarih ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Erzincan Valiliği görevinden Burdur Valiliğine atanan' görev yaptığı yerlerde "Efsane Vali" diye anılan Vali Ali Arslantaş yeni görevi yeri Burdur'da göreve başladı.

Valilik girişinde Vali Yardımcıları ve valilik birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Arslantaş’ı yöresel kıyafetli minik öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi.

Karşılama sonrası makamına geçen Vali Ali Arslantaş, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Vali Arslantaş yaptığı açıklamada, “10 Haziran tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Erzincan İlinden Burdur İline atanmış bulunuyorum. Öncelikle bu görevi bizlere layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza, Hükümetimize bu takdir ve tensiplerinden dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum. Erzincan İlinde 4 yıllık bir Valilik sürecimiz oldu. Orada edindiğimiz tecrübeler ve birikimlerle Burdur’a geldik. Burdur’da da hem antik kentleri, hem ören yerleri, hem Allah’ın bahşettiği doğal güzellikleriyle geçireceğimiz her bir günü Cennetten ödünç aldığımız gün olarak değerlendireceğimizi düşündüğümüz bir doğa harikası ilimiz olarak gördük.

BURDURLULARLA BİRLİKTE HEM ALIN TERİ, HEM AKIL TERİ DÖKEREK İŞLERİ YÜRÜTME GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ
Burdur’da ortak aklı ön plana çıkarma gayreti içerisinde olacağız. Vekillerimizle, 15 belediye başkanımızla, 10 kaymakamımızla, 193 köy muhtarımızla,  126 mahalle muhtarımızla, sivil toplum örgütlerimiz ile istişare içerisinde ve Burdur’un hali hazırda devam eden işlerini, sorunlarını, yapılması gereken işleri, planlayıp bir koordinasyon içerisinde yürüteceğiz. Bu süre içerisinde bizi çok fazla konuşurken görmeyeceksiniz. Hep işlerin başında sizlerle daha çok karşılaşacağız. Burdurlularla birlikte hem alın teri hem akıl teri dökerek işleri yürütme gayreti içerisinde olacağımıza inanıyorum.

BİZ BU İŞİ BİR RIZIK KAPISI GÖRÜYORUZ AMA, REZZAK’IN KAPISINA ÇEVİRME YOLUNDA GAYRET İÇERİSİNDE OLACAĞIZ 
Yöneticilik çözüm bulma sanatıdır. Mazeret bulma yeri değildir. 40 tane mazeret bir tane maharetin yerini tutmaz. İş yapmak istemiyorsanız bir mazeret bulursunuz. İş yapmak istiyorsanız da bir yolunu bulursunuz. Fuzuli diyor ki ‘Kadere çok fazla gönül koyma, buğday ektinde arpa mı biçtin. Biz buğday ekip buğday biçme gayretinde olacağız. Cüzi iradeyi hep öne çıkaracağız. Külli iradenin, kaderin şartlarına boyun eğerek devam edeceğiz yolumuza. Çalıştığımız süre içerisinde Şehit yakınları, gaziler, kadınlar, engelliler çocuklar, yaşlılar bizden sürekli bir pozitif ayrımcılık görecekler. Vatandaşımızın derdiyle dertlenip, vatandaşı gördüğümüzde hem biz hem birlikte çalışacağımız mesai arkadaşlarımız yetkilerini değil görevlerini ve sorumluluklarını hatırlayacaklar. Biz bu işi bir rızık kapısı görüyoruz. Ama Rezzak’ın kapısına çevirme yolunda gayret içerisinde olacağız.

Bu vesile ile tüm Burdurlu hemşerilerimi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü