EGAFED YÖNETİM KURULU EĞİRDİR'DE TOPLANDI


Gündem 7.11.2021 21:31:00 0
EGAFED YÖNETİM KURULU EĞİRDİR

EGAFED YÖNETİM KURULU EĞİRDİR'DE TOPLANDI EĞİRDİR GİAD TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI.
Uzun yıllardır Eğirdir'de hizmetini sürdüren Genç İşadamları Derneği Başkan Osman Gök'le önemli bir toplantıya evsahipliği yaptı.
EGAFED (Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Fedarasyonu) Yönetim Kurulu toplantısının ilki Eğirdir GİAD ev sahipliğinde Eğirdir' de yapıldı. 
EGAFED'ten yapılan açıklamada; 'Yönetim Kurulu Toplantısına  “Hoşgeldiniz” demek için katılarak federasyon çalışmalarımız hakkında bilgi alarak iş insanlarımızı dinleyen; yaptığı çalışmalar, Eğirdir Gölü ve su tasarrufu ile ilgili sohbet eden Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Beyefendiye  teşekkür ediyoruz. Ayrıca Eğirdir Gölü manzarasında yaptığımız toplantımızda bizleri ağırlayan EGİAD Başkanı Osman Gök Başkanımıza da sonsuz teşekkürler.' denildi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı