Ege İletişim sektörle bağlarını güçlendiriyor


Gündem 22.10.2021 10:30:00 0
Ege İletişim sektörle bağlarını güçlendiriyor

Türkiye’nin en köklü iletişim fakültelerinden olan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesinde kalite ve akreditasyon çalışmaları kapsamında “Dış Paydaşlar Toplantısı” gerçekleştirildi.

İZMİR EGE AJANS- İzmir Ege Üniversitesi'nin 2023 vizyonu kapsamında; eğitim öğretim, araştırma geliştirme, topluma katkı, uluslararasılaşma, dijitalleşme ve yönetim sistemlerinde kalite standartlarının artırılması amacıyla düzenlenen toplantıya, iletişim fakültesi akademisyenleri ile yerel ve ulusal basının bölge temsilcileri katıldı. 
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde verilen eğitimin nitelik yönünden geliştirilmesi ve öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi amacıyla kamu ve özel medya kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldiklerini ifade eden Dekan Prof. Dr. Dilek Takımcı, "Fakültemiz ders programlarımızın hazırlanmasında küresel ölçekte incelemeler yaparak iletişim alanında uluslararası tanınırlığı olan fakültelerin içeriklerini analiz ediyoruz.  Öğrencilerimiz, Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ege Ajans, Radyo Ege Kampüs ve EÜ Televizyonu aracılığıyla bir yandan aldıkları teorik eğitimi uygulamalarla pekiştirirken diğer yandan da bilgi iletişim teknolojilerini, kitle iletişim araçlarını yakından tanıma, kullanma imkânı buluyor.  Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi ailesi olarak, ortak akıl, birlik ve beraberlik içinde kalite odaklı bakış açımızı sürekli iyileştirerek, geliştirerek daima daha iyi noktalara taşımayı hedefliyoruz. Fakültemizin akreditasyon ve kalite güvencesi çalışmaları kapsamında ulusal ve uluslararası iş birliklerimizi artırmak istiyoruz" dedi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak
Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin
Bursalı popçudan renkli klip Bursalı popçudan renkli klip
Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı