Ege Rallisinde yağışa rağmen üst seviye mücadele


Gündem 17.10.2021 20:00:00 0
Ege Rallisinde yağışa rağmen üst seviye mücadele

Castrol Ford Team Türkiye, Ege Rallisi ile 2021 ‘Markalar Şampiyonluğu’na bir adım daha yaklaştı.

İZMİR (İGFA) - Shell Helix Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4. ayağı olan 30. Ege Rallisi, bu yıl 16-17 Ekim tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirildi. Asfalt zeminde koşulan ve 2 güne yayılan yarışta değişken ve zaman zaman yoğun yağmurlu hava şartları, yarışın sonucunda büyük rol oynadı. 104 km’lik toplam 8 özel etaptan oluşan Ege Rallisi’nde mücadele oldukça üst seviyedeydi.

İkinci günü kontrollü bir tempo ile sürdüren Castrol Ford Team Türkiye ekibi, yarışı da genel klasman ikincisi olarak tamamladı ve şampiyonanın bu sene ve önümüzdeki seneler için en güçlü adaylarından biri olduğunu gösterdi. Castrol Ford Team Türkiye, ‘Markalar’ şampiyonasında lider olarak başladığı Ege Rallisi’nde puan farkını daha da açarak ‘2021 Markalar Şampiyonluğu’na bir adım daha yaklaştı.

Türk ralli efsanesi Serdar Bostancı ve Castrol Ford Team Türkiye tarafından 2017’den itibaren yeni formatıyla başlatılan ve Ford Fiesta’lar için özel olarak düzenlenen Fiesta Rally Cup, her yaştan deneyimli pilotları ve gelecek vaat eden genç pilotları profesyonel bir ekibin parçası haline getirmeye devam ediyor. Yüksek bir rekabet ortamı sunan Fiesta Rally Cup’ın bir sonraki ayağı 13-14 Kasım tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenecek ve Türkiye Ralli Şampiyonası’na da puan verecek olan Kocaeli Rallisi çatısı altında gerçekleştirilecek.


Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı
Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak