Yaşam

Yaşam Haberleri

Eğirdir Acil Doğalgaz İstiyor


Yaşam 24.01.2020 14:21:00 0
Eğirdir Acil Doğalgaz İstiyor

AK Parti Isparta Milletvekili, Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Uğur GÖKGÖZ dün akşam Eğirdir Kahve ve Ötesi'nde Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Eğirdir'e bağlı köy muhtarlarını ilk olarak dinleyen Milletvekili GÖKGÖZ, köy muhtarlarının sorunlarını ve isteklerini tek tek not alarak çözümü için çalışacağını söyledi.  Daha sonra Eğirdir merkez muhtarlarını dinleyen GÖKGÖZ mahalle muhtarlarının Belediye Başkanı Veli GÖK'ün hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getirmeleri ve bundan sonraki yapılacak hizmetlerde de yanında olduklarını ifade etmelerinden dolayı mutlu oldu.

Mahalle Muhtarları  en öncelikli olarak Eğirdir'e DOĞALGAZ ve FEN LİSESİ'nin gelmesini istediklerini belirttiler. Isparta Milletvekili Mehmet UĞUR GÖKGÖZ, tarih vermek olmaz ama Eğirdir'e DOĞALGAZ ve FEN LİSESİ'nin gelmesi için çalıştıklarını en kısa zamanda Eğirdir'i bu hizmetlerle buluşturacaklarının sözünü verdiklerini hatırlattı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'ün sözlerinin ve projelerinin aynı zamanda Isparta Milletvekillerinin sözü olduğunun altını çizdi.

Isparta'da üç Milletvekili olduklarını, farklı farklı meziyetlere sahip olduklarını belirten GÖKGÖZ, birimizin beceremediğini bir diğerimiz beceriyor, öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın himayelerinde, AK Parti çatısı altında hizmet yolunda biz bu yola çıktık. Biriz, beraberiz, arkadaşız, yoldaşız. Ayrımız gayrımız yok, bir elin nesi var üç elin sesi var, birimizin teklif bile edemediğini bir diğerimiz koparıp getiriyor” dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, 'Muhtarlarımıza katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sorunlarımızı dile getirmek çok önemli, kırsalla merkezi ayrı düşünmek gibi bir lüksümüz yok, top yekün bir aileyiz. Sayın Milletvekillerimiz bütün meselelerimizi takip ediyorlar, DOĞALGAZ, FEN LİSESİ, MİLLET BAHÇESİ, TOKİ, YURT BİNASI, YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve GENÇLİK MERKEZİ, İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENMESİ PROJESİ başta olmak üzere Sayın Milletvekillerimizin çalışmaları devam ediyor. Yine Ulaştırma Bakanlığımız nezdinde  Isparta - Eğirdir Tren seferleri ve Tren Garı projemizde  takip ediliyor. Haftada üç gün Ankara'da olduğumuz zamanlarda Sayın Milletvekillerimizin Eğirdir'e gelecek hizmetler için çalıştıklarını ve takip ettiklerini görüyoruz, bu nedenle sizlerin nezdinde milletvekilimize çok teşekkür ediyorum. Bugün bir arada olmamız, sorunlarımızı tartışıyor olmamız, çözümü için bir arada olmamız önemli, ben katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum' dedi.

Alacabel’de kar yağışı etkisini sürdürüyor: Kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı Alacabel’de etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte kar kalınlığı yer yer 30 santimetreye ulaştı. Yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle ekipler yolu açık tutmak için aralıksız çalışırken, sürücüler zincir ve dikkatli olsunlar...
Gündüzalp: 2025 kayıp, 2026 umut BTB Başkanı Gündüzalp: “2025 tarım için kayıp yıl oldu, 2026 toparlanma süreci olacak”
Şerif Yılmaz’a TBMM’den yeni görev TBMM’de oluşturulan Karma Komisyon toplantısında, Burdur eski Valisi Şerif Yılmaz kamu denetçisi seçildi. Yılmaz’ın tecrübesi, vatandaş ile devlet arasındaki denetim ve hakkaniyet mekanizmasına güç katacak.
Korkuteli'nde şoför esnafı “değişim” dedi Korkuteli Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası’nın 2026 yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda kırmızı listeyle yarışan Ünal Tatlı, 214 oy alarak şoför esnafının yeni başkanı seçildi.
Aksu’da el emeği sergisi büyük ilgi gördü Antalya’nın Aksu ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen Oyuncak ve Üzerlik Yapımı kurslarının dönem sergisi yoğun katılımla açıldı.