Yaşam

Yaşam Haberleri

Eğirdir Acil Doğalgaz İstiyor


Yaşam 24.01.2020 14:21:00 0
Eğirdir Acil Doğalgaz İstiyor

AK Parti Isparta Milletvekili, Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Uğur GÖKGÖZ dün akşam Eğirdir Kahve ve Ötesi'nde Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Eğirdir'e bağlı köy muhtarlarını ilk olarak dinleyen Milletvekili GÖKGÖZ, köy muhtarlarının sorunlarını ve isteklerini tek tek not alarak çözümü için çalışacağını söyledi.  Daha sonra Eğirdir merkez muhtarlarını dinleyen GÖKGÖZ mahalle muhtarlarının Belediye Başkanı Veli GÖK'ün hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getirmeleri ve bundan sonraki yapılacak hizmetlerde de yanında olduklarını ifade etmelerinden dolayı mutlu oldu.

Mahalle Muhtarları  en öncelikli olarak Eğirdir'e DOĞALGAZ ve FEN LİSESİ'nin gelmesini istediklerini belirttiler. Isparta Milletvekili Mehmet UĞUR GÖKGÖZ, tarih vermek olmaz ama Eğirdir'e DOĞALGAZ ve FEN LİSESİ'nin gelmesi için çalıştıklarını en kısa zamanda Eğirdir'i bu hizmetlerle buluşturacaklarının sözünü verdiklerini hatırlattı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'ün sözlerinin ve projelerinin aynı zamanda Isparta Milletvekillerinin sözü olduğunun altını çizdi.

Isparta'da üç Milletvekili olduklarını, farklı farklı meziyetlere sahip olduklarını belirten GÖKGÖZ, birimizin beceremediğini bir diğerimiz beceriyor, öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın himayelerinde, AK Parti çatısı altında hizmet yolunda biz bu yola çıktık. Biriz, beraberiz, arkadaşız, yoldaşız. Ayrımız gayrımız yok, bir elin nesi var üç elin sesi var, birimizin teklif bile edemediğini bir diğerimiz koparıp getiriyor” dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, 'Muhtarlarımıza katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sorunlarımızı dile getirmek çok önemli, kırsalla merkezi ayrı düşünmek gibi bir lüksümüz yok, top yekün bir aileyiz. Sayın Milletvekillerimiz bütün meselelerimizi takip ediyorlar, DOĞALGAZ, FEN LİSESİ, MİLLET BAHÇESİ, TOKİ, YURT BİNASI, YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve GENÇLİK MERKEZİ, İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENMESİ PROJESİ başta olmak üzere Sayın Milletvekillerimizin çalışmaları devam ediyor. Yine Ulaştırma Bakanlığımız nezdinde  Isparta - Eğirdir Tren seferleri ve Tren Garı projemizde  takip ediliyor. Haftada üç gün Ankara'da olduğumuz zamanlarda Sayın Milletvekillerimizin Eğirdir'e gelecek hizmetler için çalıştıklarını ve takip ettiklerini görüyoruz, bu nedenle sizlerin nezdinde milletvekilimize çok teşekkür ediyorum. Bugün bir arada olmamız, sorunlarımızı tartışıyor olmamız, çözümü için bir arada olmamız önemli, ben katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum' dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor