EĞİRDİR BEDRE PLAJI YAZ SEZONU İÇİN KAPILARINI AÇIYOR


Gündem 26.06.2020 21:20:00 0
EĞİRDİR BEDRE PLAJI YAZ SEZONU İÇİN KAPILARINI AÇIYOR

Eğirdir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hizmete açılan Bedre Koyu Turistik Tesislerinde, 2020 yılı yaz sezonu hazırlıkları bir yandan aralıksız devam ederken bir yandan da kapılarını misafirlerine açıyor.

Bölgenin en büyük ve kapsamlı turistik merkezlerinden biri olan Bedre Plajı, ziyaretçilerine kaliteli zaman geçirebilecekleri alternatif bir mekan fırsatı sunuyor.

Bünyesinde Mangal Üniteleri, Mescit ve Çocuk Oyun Parkı bulunan Tesis, 160 bin metrekarelik yüz ölçümü ve 1500 metrelik sahil şeridiyle dev bir alana kurulu. Her kesimden, her yaş grubuna hitap eden tesis; konuklarımızın güvenli ve hoş bir ortamda vakit geçirmeleri amacıyla hizmet veriyor. 

Bedre plajında her yıl rutin olarak yapılan peyzaj ve diğer çalışmaların devam ettiğine değinen Kaymakamımız Sayın Adem ÇELİK, tüm ziyaretçileri en iyi şekilde konuk etmek için çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı
Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde? Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde?
Göz torbalarını artık taşımayın Göz torbalarını artık taşımayın
Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi