EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK: ESNAFIN MUTLULUĞU TOPLUMUN MUTLULUĞU


Siyaset 14.07.2020 12:47:00 0
EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK: ESNAFIN MUTLULUĞU TOPLUMUN MUTLULUĞU

Eğirdir Belediye Meclisi Temmuz ayı birleşimlerinde tarihi kararlara ve önemli projelere imza attı. İlçede bulunan tüm esnafları ilgilendiren karar Başkan Veli GÖK ve Belediye Meclisi Üyelerinin tamamının kabul oyuyla işleme alındı. Böylelikle bugüne kadar Eğirdir esnafımızın lehine 3 aylık kira terkini haricinde pandemi öncesinde de Otopark ücretleri kaldırıldı, kira artış oranları %24-30’dan %15’e düşürüldü, hafta tatili ruhsat harçları kaldırıldı, Belediye alacaklarında tahakkuk eden gecikme zamları aylık %5’den, %1,6’ya düşüldü, İçme suyu bedelleri % 30 düşürüldü.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK,  tüm Meclis Üyeleri ve Birim Müdürlerinin görüşlerini tek tek aldı. Koronavirüs kısıtlamalarında işyerleri açık olanlar ile tamamen kapalı olan işyerleri de göz önünde bulunduruldu. Eğirdir Belediye Meclisinin Temmuz ayı birleşiminin son gününde oy birliği ile terkin kararı esnaflarımız arasında ayrım yapılmadan meclisten geçti.

Belediye Başkanı Veli GÖK, Meclis toplantısı sonunda yaptığı konuşmada “Esnafın mutluluğu, toplumun mutluluğudur. Tüm Meclis Üyelerimi ve Birim Müdürlerimizi emeklerinden ve çalışmalarından dolayı kutluyorum, fakat önümüzdeki süreçte Belediyemize kira ve diğer borçları bulunan esnaflarımızın borçlarını en kısa zamanda ödemeleri hususunda gerekli çalışmaların yapılmasını istiyorum”dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü