EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK’ÜN 10 KASIM MESAJI

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, “Vefatının 84. Yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz" dedi.


Siyaset 9.11.2022 22:03:00 0
EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK’ÜN 10 KASIM MESAJI

Eğirdir Belediye Başkanı  Veli  GÖK yayımladığı mesajında, "Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlık mücadelemizin önderi  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 84. Yıl dönümünde milletçe saygı ve özlemle anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yaşamı boyunca birçok başarıya imza atmış, kurtuluş mücadelemizde ve Cumhuriyetimizin kurulmasında başrol oynamıştır. Türkiye Cumhuriyeti  Devleti,  Atatürk’ün düşünce ve ilkelerinden aldığı ilhamla ilerlemesini sürdürmekte, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma konusunda hedeflerine azim ve kararlılıkla yürümektedir. Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyine eriştirmek hepimizin ortak görevidir. 10 Kasım’ı bir matem günü olarak değil, esaret altına alınmakla tehdit edilen ve toprakları paylaşılmak istenen Türk Milleti’nin mücadele ruhu, kurtuluş umudu, diriliş sembolü Atatürk’ü anlama ve anlatma imkânı olarak görüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, vatanımız ve milletimiz için şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı , minnet, şükran ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı