EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN VELİ GÖK’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Yaşam 23.05.2020 00:57:00 0
EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN VELİ GÖK’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Millet olarak hep birlikte bir bayrama daha ulaşmanın manevi hazzını, muhabbetini, gönül huzurunu yaşıyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği yoksulun, yetimin, korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı bayramlar hepimiz için benzersiz günlerdir.

Ramazan ayının sağladığı manevi iklim sayesinde kazanılan saygı, sevgi, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü kültürünü hayatımızın bundan sonraki bölümüne daha çok yayalım. Bu bayramı dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını nedeni ile evlerimizde geçireceğiz. Komşu ve akraba ziyaretlerine gidemeyeceğiz, memleketimize, köyümüze gidemeyeceğiz, sevdiklerimizi belki kısa bir süre daha kucaklayamayacağız. Sevgili Eğirdir halkım, şuna inanınki Devletimiz bütün bu tedbirleri ve önlemleri sizlerin geleceği için alıyor. En kısa sürede eski normal hayatımıza dönebilmemiz ve hep birlikte mutlu günlere kavuşabilmemizin anahtarı tedbirlere riayet etmekten geçiyor.

Sıkıldınız, haklısınız tabiî ki, belki hiç bir şey istediğiniz gibi gitmiyor olabilir, sadece yapmanız gereken, dünyanın ne halde olduğunu ve ülkemizin durumunu göz önüne aldığınızda aradaki farkı görmeniz daha kolay olacaktır.
Sevgili Eğirdir halkım, değerli mesai arkadaşlarım pazar günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bayramın Türk İslam Alemine hayırlar getirmesini, ayrıca rabbimden bölücü terör örgütü ile canlarını feda etme pahasına kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize, polis ve tüm güvenlik mensuplarımıza yardımcı olmasını niyaz ediyor, bayramlarını kutluyorum. Sevgi ve Saygılarımla.


Veli GÖK
Eğirdir Belediye Başkanı


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor