Eğirdir Belediyesi Hayvanat Bahçesindeki hayvanları satılağa çıkardı


Gündem 20.02.2020 23:49:00 0
Eğirdir Belediyesi Hayvanat Bahçesindeki hayvanları satılağa çıkardı

Eğirdir Belediyesi Hayvanat Bahçesindeki hayvanları satılağa çıkardı

Eğirdir Belediyesinden yapılacak olan ihaleli satış hakkında şu açıklama yapıldı 'Eğirdir Köprübaşı-Kemerköprü arasındaki Belediyemize ait rekreasyon alanındaki hayvanat bahçesinde bulunan ihtiyaç fazlası hayvanların satış ihalesinin 24.02.2020 tarihinde (önümüzdeki pazartesi günü) saat 14.00'de yapılacağı öğrenildi. Rekreasyon alanında açık artırma usulü ile yapılacak olan ihalede 14 keçi, 11 koyun, 1 camız, 1 deve, 1 inek ve 2 at satışa sunulacak.

Serik’te geleneksel yün eğirme geleneğini yaşatıyor Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan Ali Kara, geleneksel yöntemlerle yünü ipliğe dönüştürerek şapka ve çorap örüyor. Kara, el emeğiyle geçmişten gelen yün eğirme geleneğini yaşatmaya devam ediyor.
Antalya Aksu ve Isparta Aksu belediyeleri kardeş oldu Isparta Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman ve meclis üyeleri, Antalya Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ı ziyaret ederek iki isim kardeşi ilçe arasında iş birliği ve dayanışma mesajı verdi.
Bakan Işıkhan Isparta’da bir dizi ziyarette bulundu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Isparta’da Valilik, AK Parti İl Başkanlığı ve Belediye’yi ziyaret ederek iş dünyası temsilcileri, sendikalar, gençler ve kadın kuruluşlarıyla bir araya geldi; kentte istihdam ve sosyal politikala
Sivaslı yönetmenden dikkat çeken Broadway müzikali Dünyaca ünlü Broadway müzikali ''Jekyll & Hyde'' yeni prodüksiyonuyla ve yenilen kadrosuyla prömiyer yaptı.
TİMBİR 3 Yaşında: Dijital Medyada Kurumsallaşma Vurgusu Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, birliğin 3. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, internet gazeteciliğinde kurumsallaşma ve etik habercilik adına önemli adımlar attıklarını belirt