EĞİRDİR BELEDİYESİ ORDU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE SIFIR ATIK PROJESİNİ ANLATTI

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN tarafından başlatılan ‘SIFIR ATIK’ Projesi ’ Eğirdir’de Belediye Başkanı Veli GÖK tarafından başlatılmış ve ilçemiz ‘SIFIR ATIK’ projesinde başarı sağlamıştı. Bununla da yetinmeyen Eğirdir Belediy


Gündem 24.05.2022 09:30:00 0
EĞİRDİR BELEDİYESİ ORDU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE SIFIR ATIK PROJESİNİ ANLATTI

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN tarafından başlatılan ‘SIFIR ATIK’ Projesi ’ Eğirdir’de Belediye Başkanı Veli GÖK tarafından başlatılmış ve ilçemiz ‘SIFIR ATIK’ projesinde başarı sağlamıştı. Bununla da yetinmeyen Eğirdir Belediyesi ‘SIFIR ATIK PARKI’nı oluşturmuştu.
Türkiye’nin bir çok il ve ilçesine örnek olan Eğirdir Belediyesi ‘SIFIR ATIK’ Projesini başta belediyeler olmak üzere kurumlara da anlatmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ‘Sağlık Yönetimi Bölümü’ öğrencileri ‘Atık Yönetimi’ dersi kapsamında Eğirdir Belediyesi tarafından yürütülen ‘Sıfır Atık Projesi’ Eğirdir Belediyesi Çevre Mühendisi Pınar Kesiktaş tarafından online olarak anlatıldı.
Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi idareci ve öğrencileri Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ve personelini tebrik ederek yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.


Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK