Eğirdir Belediyespor Yelkencisi Afra Öztekin Birinci Oldu


Spor 6.01.2020 19:35:00 0
Eğirdir Belediyespor Yelkencisi Afra Öztekin Birinci Oldu

Küçük Yelkencimizin Büyük Başarısı...

 

KÜÇÜK YELKENCİMİZİN BÜYÜK BAŞARISI...

EĞİRDİR BELEDİYESPOR YELKENCİSİ AFRA ÖZTEKİN BİRİNCİ OLDU

B.B. Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen 1.Mandalin Kupası 02-05 Ocak tarihleri arasında düzenlendi.

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi ev sahipliğinde İçmeler mevkiinde gerçekleştirilen birinci Mandalin Kupası’na, Türkiye, Azerbaycan, Rusya ve Ukrayna'dan 156 sporcu katıldı.

Yarışlarda, laser ve optimist sınıfı yelkenciler en iyi dereceyi elde etmek için mücadele etti. Üç günü kapsayan organizasyonda 8 yarış yapıldı ve son gün yarışlarının ardından ödül töreni düzenlendi.

Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübünün de katıldığı yarışlarda yelkencilerimiz büyük mücadele verdiler. Büyük yelkencilerimizden Aybars Kaya ile küçük yelkencilerimizden Afra Öztekin Altın Grubunda yarıştılar. Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü sporcusu Afra Öztekin, Junior kategorisinde birinci olarak ilçemizin gururu oldu.

Yarışlarla ilgili olarak gazetemize bilgi veren Isparta Yelken İl Temsilcisi ve kafile başkanı Şeref Ağartan "Eğirdir Belediyespor Yelken takımı olarak katıldığımız yarışlarda yelkencilerimiz büyük mücadele verdiler. Junior kategorisinde yarışan yelkencimiz Afra Öztekin, birincilik kürsüsüne çıkarak kupasını almıştır. Küçük yelkencimizin başarısı hepimizi sevindirmiş, Eğirdir'in adını duyurmuştur. Tebrik ediyor başarısının devamını diliyoruz" dedi.

Toros Kardeleni için kontrollü üretim ve ihracat modeli sürüyor Toros kardeleni koruma altında: Akseki’de kontrollü üretim ve ihracat modeliyle hem doğal popülasyonlar korunuyor hem de üreticiler sürdürülebilir şekilde ihracat yapabiliyor.
Antalya Serik'te Ebru-hat ve naht sanatı sergisi Antalya'nın Serik ilçesinde 'Mevlidi Nebi Etkinlikleri Hz. Muhammed (S.A.V)' temalı ebru-hat ve naht sanatı sergisi açıldı.
Antalya'da köylere suya şok zam: Metreküp 5 tl’den 50 tl’ye çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT tarafından kırsal mahallelerde uygulanan yeni su tarifesi, köylüleri ve tarımla uğraşan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Daha önce 5 TL olan metreküp fiyatı, iddialara göre 50 TL’ye çıkarıldı; vatandaşlar ya
Döşemealtı Belediyesi’nde ihale soruşturması: 22 kişiye gözaltı Antalya’da Döşemealtı Belediyesi’nin asfalt ve kaldırım ihalelerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında eski Belediye Başkanı Turgay Genç’in de bulunduğu 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Manavgat soruşturmasında 36 yeni gözaltı Antalya’nın Manavgat ilçesinde belediyeye yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında 36 şüpheli gözaltına alındı.