Eğirdir Belediyespor Yelkencisi Afra Öztekin Birinci Oldu


Spor 6.01.2020 19:35:00 0
Eğirdir Belediyespor Yelkencisi Afra Öztekin Birinci Oldu

Küçük Yelkencimizin Büyük Başarısı...

 

KÜÇÜK YELKENCİMİZİN BÜYÜK BAŞARISI...

EĞİRDİR BELEDİYESPOR YELKENCİSİ AFRA ÖZTEKİN BİRİNCİ OLDU

B.B. Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen 1.Mandalin Kupası 02-05 Ocak tarihleri arasında düzenlendi.

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi ev sahipliğinde İçmeler mevkiinde gerçekleştirilen birinci Mandalin Kupası’na, Türkiye, Azerbaycan, Rusya ve Ukrayna'dan 156 sporcu katıldı.

Yarışlarda, laser ve optimist sınıfı yelkenciler en iyi dereceyi elde etmek için mücadele etti. Üç günü kapsayan organizasyonda 8 yarış yapıldı ve son gün yarışlarının ardından ödül töreni düzenlendi.

Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübünün de katıldığı yarışlarda yelkencilerimiz büyük mücadele verdiler. Büyük yelkencilerimizden Aybars Kaya ile küçük yelkencilerimizden Afra Öztekin Altın Grubunda yarıştılar. Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü sporcusu Afra Öztekin, Junior kategorisinde birinci olarak ilçemizin gururu oldu.

Yarışlarla ilgili olarak gazetemize bilgi veren Isparta Yelken İl Temsilcisi ve kafile başkanı Şeref Ağartan "Eğirdir Belediyespor Yelken takımı olarak katıldığımız yarışlarda yelkencilerimiz büyük mücadele verdiler. Junior kategorisinde yarışan yelkencimiz Afra Öztekin, birincilik kürsüsüne çıkarak kupasını almıştır. Küçük yelkencimizin başarısı hepimizi sevindirmiş, Eğirdir'in adını duyurmuştur. Tebrik ediyor başarısının devamını diliyoruz" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü