EĞİRDİR'DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI SÜRÜYOR


Gündem 18.07.2020 14:49:00 0
EĞİRDİR

Eğirdir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleşen programlar devam ediyor. Saat 12.00’de Hızırbey Camiinde Mevlid-i Şerif okutuldu, duaların yapılması ve ikramın ardından Askeri ve Mülki erkanın katılımı ile Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Şehitliğinde bir tören gerçekleşti.


Törene Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Aydoğan BUDAKÇI, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Daire Müdürleri, Siyasiler ve çok sayıda yüksek rütbeli asker katıldı. Yüce Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ile Türk bayraklarımız göndere çekildi. Eğirdir Müftüsü Mustafa TÜRKÖZ ile Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.


Şehit Mezarlıkları ziyaret edilerek çiçekler bırakıldıktan sonra buradaki program sona erdi. Akşam saat 20.00’de Mehteran eşliğinde halkında katılımı ile kortej eşliğinde Eğirdir Hükümet Meydanında program devam edecek.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor