Eğirdir’de asansörler MMO’ya emanet!

Eğirdir’de asansörler MMO’ya emanet!


Yaşam 13.10.2022 20:17:00 0
Eğirdir’de asansörler MMO’ya emanet!

Eğirdir’de asansörler MMO’ya emanet!

Eğirdir Belediyesi ve Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi arasında imzalanan protokol ile ilçedeki asansörlerin periyodik kontrolleri 4 yıl daha MMO’ya emanet edildi. 
Protokol imza töreninde Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, MMO Antalya Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Şenay Demiralay, MMO Isparta Temsilcilik Yönetim Kurulu Başkanı Burak Büyükaşıcı, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Selçuk, Eğirdir Belediyesi İmar Müdürü Gülay Doğan Uysal ve MMO Isparta İl Temsilciliği Teknik Görevlisi Ahmet Tekin yer aldı.
MMO Isparta İl Temsilciliği’nin girişimleri ile yenilenen protokole ilişkin Temsilcilik Başkanı Burak Büyükaşıcı, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e teşekkürlerini ifade ederek, “Bugüne kadar Eğirdir’de gerçekleştirdiğimiz denetimler neticesinde, asansörleri yüzde 98,72 oranında güvenli hale getirdik. 157 adet aktif asansörün bulunduğu ilçemizde, güvenli olarak tanımladığımız 19 adet yeşil etiketli asansör, hafif kusurlu tanımladığımız 136 adet mavi etiketli asansör mevcut olup, güvensiz olarak tanımladığımız sadece 2 adet kırmızı etiketli asansör bulunmaktadır. Eğirdir Belediyemiz ve Odamızın işbirliğinde, sağladığımız yüksek verim ve iş kalitesi sayesinde ilçemizdeki asansör kazalarını yok seviyesine indirmenin, asansör kullanıcılarının can ve mal güvenliğini ise en yüksek seviyeye çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlere bu konuda her zaman destek olan Belediye Başkanımız Veli Gök’e teşekkür ediyor, asansör denetimleri konusundaki başarılarımızı önümüzdeki süreçte daha yukarı taşımak istiyoruz.” diye konuştu. 
Yapılan ikili görüşmelerde asansörde meydana gelen arızalarda, asansörde kalanları kurtarmak için belediyenin ilgili birimlerindeki personellere, ilerleyen dönemlerde eğitimler verilerek, daha güvenli ve bilinçli kurtarma çalışmaları konusunda gerekli çalışmaların yapılacağı belirtildi. Ayrıca, oda olarak meslek alanlarımızla ilgili her konuda Eğirdir Belediyesi’ne destek olacağı ifade edildi. Başkan Veli Gök ise “Eğirdir’imizin daha yaşanabilir bir yer olması için elimizden geleni hep beraber yapacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı
Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü
RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması
AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi