Eğirdir'de Evde Bakım Hizmetleri Protokolü İmzalandı

T.C. Eğirdir Kaymakamlığı, T.C. Eğirdir Belediye Başkanlığı, T.C. Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO, T.C. Eğirdir Kemik, Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, T.C. Eğirdir İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, T.


Yaşam 16.10.2022 01:04:00 0
Eğirdir

SDÜ Eğirdir SHMYO konferans salonunda gerçekleşen törene; Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Semih Gürler, Yüksekokul Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Selim Sözer, Eğirdir SYDV Müdürü Nurgül Türker, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Başkanı Öğr.Gör.Faruk Yaşar Gürdal, Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Öğr.Gör.Esra Ertuğrul, Öğr. Gör. Zehra Küçükcoşkun ile çok sayıda öğrenci katıldı. 
Projenin sunumunu yapan Öğr.Gör. Faruk Yaşar Gürdal; “Eğirdir’de tüm kamu kurumları ile iyi bir sinerji yakaladık hem öğrencilerimiz ile uygulama yapma şansı yakaladık hemde gönül borcu olarak gördüğümüz memleketimizin evde bakıma muhtaç bireylerine bakım hizmeti yapmanın sevincini yaşıyoruz dedi.
Kaymakam Adem Çelik; “Sizler sahada çalışacaksınız şimdi bunun ön çalışmasını yapıyorsunuz ve yaşlılarımız ile buluşuyorsunuz bu büyük bir şans emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök “Yaşlılarımı ile engellilerimiz ile görüşmeniz onların evlerine gitmeniz sohbet etmeniz dahi çok önemli, gönül bağıda kurmuş oluyorsunuz hepinize çok teşekkür ederim” dedi.
Eğirdir Devlet Hastanesi Başhekimi “Toplumumuz yaşlanıyor bu yüzden Geriatri ve Gerontoloji bilimleri tıp alanında artık dahada önemli, bu projenin içinde olmaktan çok mutluyuz projeye liderlik eden Faruk hocama ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.
Program imza töreni ile sona erdi.


Nilüferl'de miniklerden renkli gösteriler Nilüferl'de miniklerden renkli gösteriler
Keşan'da uyuşturucu operasyonlarında yoğunluk Keşan'da uyuşturucu operasyonlarında yoğunluk
Milas Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanına ortak oldu Milas Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanına ortak oldu
Manisa BBSK’lı Karateciler Şampiyonaya damga vurdu Manisa BBSK’lı Karateciler Şampiyonaya damga vurdu
Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik