Eğirdir’de Önemli Bir Spor Organizasyonu Daha Düzenlenecek


Spor 18.08.2020 17:34:00 0
Eğirdir’de Önemli Bir Spor Organizasyonu Daha Düzenlenecek

Eğirdir’de Önemli Bir Spor Organizasyonu Daha Düzenlenecek Yedi renkli gölü, adaları, tarihi medrese ve camileri, kasnak meşesi ormanları, gölleri ve kamp merkezleri ile Eğirdir Isparta’nın en güzel ilçelerinden biri.

Doğal güzelliklerinin yanı sıra spor aktiviteleri açısından da önemli bir merkez olma yolunda. Eğirdir halihazırda yelkenli yarışları ve uluslararası triatlon yarışmalarına ev sahipliği yapıyor. Konaklama imkanları ve futbol sahaları açısından da iyi bir altyapıya sahip Eğirdir özellikle yazın en sıcak günlerinde bile sahip olduğu serin hava sayesinde futbolculara rahat bir antrenman ortamı sunuyor. Bu güzel ilçe 26 Ağustos tarihinde önemli bir futbol organizasyonuna ev sahipliği yapacak.

Eğirdir Kaymakamlığı’nın destekleri ile Eğirdir Belediyesi tarafından düzenlenecek Zafer Turnuvası’na Süper Lig ve Ptt 1. Lig’den birçok takımın alt yapı oyuncuları katılacak.

Turnuva süresince Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Kontrollü Sosyal Hayat kurallarından ve Türkiye Futbol Fedarasyonu’un belirlediği müsabaka kurallarından taviz verilmeyecek. Turnuvaya ev sahipliği yapacak Eğirdir Belediye Spor da güçlü rakipleri karşısında turnuvaya Eğirdir Stadyumu’nda hazırlamaya başladı. Antalyaspor kondisyoneri olan ve alınan özel izinle Eğirdir Belediye Spor U16 takımının turnuva için antrenörlüğünü yapan Mustafa Erol Eğirdir’in sahip olduğu tesisler açısından futbol takımlarının kamp yapması için çok müsait olduğunu belirterek yazın en sıcak günlerinde bile günün her saatinde rahatlıkla antrenman yapılabilmesinin önemli bir avantaj olduğunu söyledi.

Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK Trendyol Süper Lig’in 27. hafta açılış maçı İstanbul’da oynanacak.
Süper Lig’de 27. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamayla, Süper Lig’in 27. haftasında görev yapacak hakemler duyuruldu.
Karabulut ilçe iftarlarının son durağında teşvikleri gündeme taşıdı İş insanı Yunus Karabulut’un ilçelerde düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Atabey’de gerçekleştirildi.
Tarım müdürlüğünden Ramazan’da esnafa keyfe keder 50 Bin tl ceza tepkisi Isparta’da bir iş yerine yapılan denetimde, ürünlerde herhangi bir sorun bulunamamasına rağmen camdaki reklam broşürü gerekçe gösterilerek kesilen 50 bin TL’lik ceza esnafın tepkisini çekti.
Savcı Katırcı’ya HSK incelemesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programına katılarak tutuklu eski başkan Muhittin Böcek için yapılan duaya eşlik ettiği görüntülerle gündeme gelen Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Katırcı hakkında Hakimler ve