EĞİRDİR ELMA AĞAÇLARI İLE SÜSLENİYOR


Yaşam 7.04.2020 00:44:00 0
EĞİRDİR ELMA AĞAÇLARI İLE SÜSLENİYOR

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün talimatları ile Park ve Bahçeler birimimiz Eğirdir’in orta refüjleri, park ve bahçelerine Eğirdir’in sembolü olan elma ağaçlarının dikimine başladı.

Eğirdir  Belediyesi şehrin muhtelif yerlerine çeşitli özelliklerdeki  yaklaşık 2  bin elma ağacını dikmeye başladı. Eğirdir’in  sembolü olan elma ağacının yanı sıra çeşitli türlerdeki süs bitkilerinin dikimi de devam edecek.  Ağaçların şehrin muhtelif kavşak ve caddeleri ile Eğirdir – Konya istikametinde bulunan orta refüjlere  dikildiğini belirten Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, ‘Daha güzel bir Eğirdir için şehrin genelinde ağaçlandırma çalışmaları sürerken, süs bitkileriyle de estetik uygulamalarının  yapılacağının altını çizdi. Başkan Veli GÖK ‘Elmanın  Başkenti  ve Turizm Şehri Eğirdir’i güzelleştirme çalışmalarımız aralıksız sürecek’ dedi.

Bugün itibari ile  dikimlerine başlanan Sacarlet Supur, 106 üzeri Golden Rancer, 106 üzeri Grany Smith, 106 üzeri pikleydi, 106 üzeri Gala, 106 üzeri Scarlet Spur, toplamda 2000 civarında elma ağacının dikim çalışmaları sürüyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?