EĞİRDİR, GELENDOST, ŞARKİKARAAĞAÇ, SENİRKENT, YENİŞARBADEMLİ...


Yaşam 6.01.2020 21:13:00 0
EĞİRDİR, GELENDOST, ŞARKİKARAAĞAÇ, SENİRKENT, YENİŞARBADEMLİ...

EĞİRDİR'DE KAR TATİLİ

İlçemizde kar yağışının etkili olması sebebiyle yarın (7 Ocak 2020 Salı) okulların tatil olduğu bildirildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada "Eğirdir ilçe genelinde devam eden kar yağışı ve meterolojik verilere göre yarın da yoğun kar yağışı beklendiğinden ilçe genelinde eğitim ve öğretime 07.01.2020 günü 1(bir) gün süreyle ara verilmiştir" denildi.

EĞİRDİR KÖYLERİDE TATİL

Eğirdir'de yoğun kar yağışı devam ederken çoğu köy yollarının da kapalı olduğu bildirildi.

An itibariyle Eğirdir ilçesine bağlı Sorkuncak, Bağacık, Bağören, Beydere, Yılgıncak, Gökçehöyük, Akpınar köyü yolları, Sipahiler Köyü ile Yuvalı Köyü arası, Barla'da ana yollar ve ara yolların kapalı olduğu bildirildi. Ayrıca Barla'da elektrik kesintisi devam ediyor.

GELENDOS TATİL

Gelendost ilçemiz genelinde de devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 7 Ocak 2020 salı günü eğitim öğretime ara verilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ TATİL

Şarkikaraağaç ilçe genelinde devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 7 Ocak 2020 salı günü eğitim öğretime ara verilmiştir.

YENİŞARBADEMİLİ'DE OKULLARA KAR ENGELİ

Isparta'nın Yenişarbademli İlçesinde 07.01.2020 günü eğitim ve öğretime 1 gün süreyle kar izni verildi.

Kaymakamlık tarafından alınan kararda şu ifadelere yer verildi: "Meteoroloji verilerine göre 07.01.2020 akşam saatlerine kadar  devam etmesi beklenen kar yağışından dolayı öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için 07.01.2020 Salı günü ilçemiz genelinde eğitim-öğretime bir gün daha  ara verilmiştir.  Ayrıca Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelliler bir gün idari izinli sayılacaklardır."

SENİRKENT TATİL

Senirkent’te devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 07.01.2019 tarihinde eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü