EĞİRDİR KARTAL SEYİR TEPESİ ISPARTA'NIN İMAJINA İMAJ KATIYOR


Turizm 28.09.2020 00:34:00 0
EĞİRDİR KARTAL SEYİR TEPESİ ISPARTA

Isparta'nın turizm ve doğal güzelliklerini en iyi temsil eden Eğirdir seyir tepesi Isparta'nın yüz akı olmaya devam ediyor. Seyir tepesine hayat veren adres ise şüphesi Kartal seyir tepesi dinlenme işletmesidir.

ISPARTA Eğirdir İlçesi Akpınar köyünde bulunan Hatice Kartal İşletmeciliğinde Hizmet veren, "Kartal Seyir Tepesi" dinlenme tesisleri, eşsiz manzarası ile ziyaretçilerine çok farklı bir hizmet sunuyor.


Her Sabah Yöresel Ürünlerden Hazırlanmış Doğal Kahvaltısı, Gün İçerisinde Yine Yöresel Etlerden Yapılan Izgara Çeşitleri, Balık Yemekleri Ve Semaver Çayı İle Sizlere Alışılmışın Dışında Bir Hizmet Sunuyor.


Eşinizle, Dostunuzla, Ailenizle, Sohbet Edeceğiniz Kartal Seyir Tepesi Sizlerin İkinci Bir Eviniz Olacak, Biz İddialıyız Ve Sizlere Öneriyoruz.

 

Akdeniz bölgesinde, sayılı bir doğal güzelliğe sahip Eğirdir Akpınar "Kartal Seyir Tepesi" işletmecisi Hatice Kartal ile seyir tepesi hakkında bir röpörtaj yaptık. 

Samet Memiş:

Özellikle bu pandemi sürecinden hiç etkilendinizmi?

Hatice Kartal:

Tabi bizde tüm piyasalar gibi etkilendik. Bizden istenilen tüm kuralları uyguluyoruz. Maske mesafe ve temzilik kuralına uyarak süreci götürüyoruz. temizlik anlayışı bu kurallar çerçevesinde değil de onu zaten her zaman sürekli uygulluyorduk ama dezenfektan, maske ve mesafe kuralı ve geçtiğimiz aylarda uygulanan kapanma gibi yasaklar bizi biraz etkilesede piyasların kontrollü açılmasıyla biz düzene çabuk girdik. Çünkü insanlar burda kendini güvende hissediyor.

 

Kartal Seyir Tepesi, tüm piyasalara göre özellikle turizme yönelik çalışan sektörlere göre ön sıralarda çünkü bizim bir farkımız var: "Doğal ortamda ve doğal lezzetlerle hizmet kaitemizi bilen müşterilerimiz buraya gönül rahatlığıyla gelip ailesiyle çocuklarıyla, misafirleriyle gönül rahatlığıyla zaman geçiriyor. Buranın havası tamamen doğaldır. Sunduğumuz yiyecek ve içeceklerde aynı şekilde doğaldır. Buraya gelip bir kere gören devamlı geliyor. Kendini burada iyi hissediyorlar. Fiyatlarımızda piyasaya göre ucuzdur. Tüm Halka hitap ediyoruz.

Samet Memiş

Kartal Seyir Tepesi hangi zamanlar açıktır? Ve aynı anda kaç kişiye hizmet verebiliyor?

Hatice Kartal:

Bizim işletmemiz sabah sekizden akşam 12, 1'e kadar açıktır. Ve yaz kış hizmet veriyor. Tabi yazın dışarılarıda kullanırken kışın ise sadece kapalı alanlarımızda himet veriyoruz. 200 kişiye aynı anda hizmet veren tecrübeli personellerimiz var. Turlar gelince buradan çok memnun ayrılıyorlar. Misafirlerini buraya getirende aynı şekilde memnuniyetlerini ileterek gidiyorlar. Evlenmek istediği kişiye evlilik teklifi yapmak için burayı seçen romantiklerinde öncelikli adresiyiz.

Biz işimizi çok severek yapıyoruz diyen Hatice Karlal: "Eğirdir gibi eşsiz manzarası olan iştememize herkes gönül rahatlığıyla gelsin dedi.

Açıklama yok.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü