EĞİRDİR KAYMAKAMI ÇELİK VE EĞİRDİR MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI ÖZDAMAR ÇALIŞMALARI İNCELEDİ


Siyaset 23.02.2021 22:02:00 0
EĞİRDİR KAYMAKAMI ÇELİK VE EĞİRDİR MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI ÖZDAMAR ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Eğirdir köy Muhtarlar derneği başkanı Fevzi Özdamar, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ile yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalar hakkında görüşme gerçekleştirdi.

 

Eğirdir Muhtarlar derneği başkanı Özdamar, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik'i bugün Bağıllı'da misafir etti. İlk olarak işadamı Arif Demir'in köyüne kazandırdığı Huzurevi ziyareti gerçekleştirdiler. Daha sonra DSİ yetkilileri tarafından köye yapılan çalışmaları yerinde inceleyip karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Bugüne kadar köylerine hiç bir desteği esirgemeyen Arif Demir ve Kaymakam Adem Çelik ile birlikte Bağıllı köyü ve çevresine yapılanlar ve yapmayı düşündükleri çalışmalar ile ilgili isrişarede bulunuldu.

 

Muhtar Özdamar: "Nazik ziyaretlerinden dolayı Kaymakamımız Sayın Adem Çelik bey'e ve herzaman yanımızda olan İş adamı Arif Demir bey'e çok teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı