EĞİRDİR’Lİ HALTERDE SON AVRUPA ŞAMPİYONU FATMAGÜL ÇEVİK MEMLEKETİNDE

Isparta’nın Eğirdir İlçesine bağlı Bağıllı Köyü nüfusuna kayıtlı son şampiyon Fatmagül Çevik memleketini ziyaret etti.


Gündem 2.09.2022 23:55:00 0
EĞİRDİR’Lİ HALTERDE SON AVRUPA ŞAMPİYONU FATMAGÜL ÇEVİK MEMLEKETİNDE

 Isparta’nın Eğirdir İlçesine bağlı Bağıllı Köyü nüfusuna kayıtlı son şampiyon Fatmagül Çevik memleketini ziyaret etti.
               

Milli Halter Sporcularımızdan Fatmagül ÇEVİK, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret etti. “Annem ve babam Eğirdir Bağıllı Köyünden, ben de Isparta ‘da ikamet ediyorum. 7 yaşında  halter sporuyla tanıştım, şu an 17 yaşındayım. Birçok kez Türkiye Şampiyonluğum var. En son yıldızlar kategorisinde Polonya’da Avrupa Şampiyonluğunu, Meksika’da Dünya ikinciliğini ve Arabistan’da Dünya Şampiyonluğunu kazanarak bir Eğirdir’li olarak Milli Marşımızı okutma gururunu yaşadım. Hedefim Olimpiyat Şampiyonluğu.

Haftaya Avrupa Şampiyonası için Milli Takım kampına gideceğimden, Eğirdir’li olmam ve sporun sporcunun destekçisi olarak duyduğum Eğirdir Belediye Başkanımızla tanışmak ve Allahaısmarladık demek istedim”.

Eğirdir Belediye Başkanı Sayın Veli GÖK’te Fatmagül’e hayatı boyunca hedeflerine ulaşmasını  ziyaretinden dolayı mutluluğunu dile getirerek “ülkemizi, Isparta ve Eğirdir’imizi temsil eden Milli sporcunun yolunun açık başarılarının daim olmasını” söyleyerek “sporun özellikle çocukların gelişimlerinde çok olumlu olduğunu, özgüven kazanarak gerçek hayatta avantaj elde ettiklerini, kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak yaşam kalitelerinin daha güzel  daha sosyal olacağını” söyleyerek, rol model kimliğiyle Milli sporcuyu tebrik etti ve  hediyelerle uğurladı.


Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet