EĞİRDİR MESLEK YÜKSEKOKULU AŞÇILIK PROGRAMI 27. FOOD PRODUCT FUARI’NI ZİYARET ETTİ


Gündem 21.01.2020 19:49:00 0
EĞİRDİR MESLEK YÜKSEKOKULU AŞÇILIK PROGRAMI 27. FOOD PRODUCT FUARI’NI ZİYARET ETTİ

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri 15-18 Ocak 2020 tarihleri arasında Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 27.FoodProduct - Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nı ziyaret ettiler.

Öğrenciler fuara katılan firma stantlarını ziyaret ederek bilgilendiler ve profesyonel aşçılar ile tanışma fırsatı buldular. Öğretim görevlileri Çetin MEYDAN,Hüseyin DUMAN, Atilla GÖKDEMİR ve Fatih HERDEM’inde katıldıkları fuarda Türkiye'nin sektördeki satın alma platformları otel, restoran, kafe, hastaneler, yurt ve misafirhaneler gibi sektör ve kamu kurum yöneticilerinden oluşan alım heyetleri bir araya geldi. Fuarda, Türkiye Aşçılar Federasyonu, Antalya Gastronomi Eğitimcileri Birliği Derneği ve ANFAŞ işbirliğiyle "Yaşasın Anadolu Food Show" etkinlikleriyle, turistik tesislerde yerli malı kullanımını teşvik için yemek yarışmaları, workshop ve söyleşiler gerçekleştirildi.Otel Baristaları Derneği tarafından "Latte Art Yarışması ve Kahve Etkinlikleri”düzenlendi.

Saat 15:30’dan sonra Galeri Kristal ziyaretinin gerçekleştirildiği etkinlikte öğrenciler,showroomda sergilenen ve yiyecek içecek üretiminde kullanılan ekipman ve araçlar hakkında bilgiler aldılar. Kilit Grup yöneticileri Sn. Pelin Kilit, Adil GÜRKAN ve Erkan YILDIRIM tarafından yakın ilgiyle karşılanan öğrenciler ve öğretim elemanları, bu ilgilerinden dolayı yöneticilere teşekkür ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra saat 20:30’da Eğirdir’e döndüler.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü