EĞİRDİR Yurt Müdürü Başkan Veli GÖK'ü Ziyaret Etti


Yaşam 25.12.2019 23:46:00 0
EĞİRDİR Yurt Müdürü Başkan Veli GÖK

EĞİRDİR Yurt Müdürü Belediye Başkanı Veli GÖK'ü Ziyaret Etti.


Eğirdir Yurt Müdürü Mevlüt AYDIN ilçeye yapılacak olan üniversite öğrencilerinin kalacağı yurt binası için son çalışmaları Belediye Başkanı Veli GÖK'le istişare etti. Eğirdir Yurt Müdürü Mevlüt AYDIN yapılacak yurt binası tamamlandığında öğrencilerimizin konaklama problemi tamamen ortadan kalkacak ve bu konu artık Eğirdir'de konuşulmayacak, dedi. Desteklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'e teşekkür Etti.


Belediye Başkanı Veli GÖK'ün bugün diğer misafirleri ise SDÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Ağ ve Sistem Yönetimi Şube Müdürü Sertaç Selim SARICA ve SDÜ Strateji ve Mali Hizmetler Uzmanı Faruk GÜNGÖREN'di.


Süleyman Demirel Üniversitesinin 2021-2025 yılı için hazırlanacak olan stratejik plan kapsamında üniversitenin önemli dış paydaşlarından biri olan Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ile görüşme yapıldı. Bu görüşmenin üniversitenin amaç ve hedeflerine temel oluşturacak beklentiler, işbirliği ve iki kurumun karşılıklı katkı sağlayabileceği unsurlar ve bu unsurların güçlü ve zayıf noktaları konuşuldu. Misafirlerimiz SARICA ve GÜNGÖREN Sayın Belediye Başkanı Veli GÖK’ün önemli tespitlerde bulunması nedeni ile üniversitemizin stratejik planı hazırlanma sürecine değer kattığından dolayı teşekkür ettiler.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü